Messi, Ronaldo og Suarez er nomineret til Europas bedste

Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Europas bedste fodboldspiller i 2014/2015-sæsonen bliver enten Cristiano Ronaldo, Lionel Messi eller Luis Suarez.

Det europæiske fodboldforbund UEFA har onsdag skåret kandidaterne til den årlige kåring ned fra 10 til tre spillere. Prisoverrækkelsen finder sted 27. august i forbindelse med lodtrækningen til gruppespillet i Champions League.

Ikke overraskende er Cristiano Ronaldo, der vandt prisen i 2013/2014-sæsonen, med i bowlen. Portugiseren scorede imponerende 48 mål i La Liga i sidste sæson for blot at nævne en af de bemærkelsesværdige præstationer.

Lionel Messi slog Telmo Zarras scoringsrekord i La Liga, da han rundede 251 liga-mål i Spanien i november. Han havde den afgørende fod med i flere af Barcelonas titler, og argentineren er igen svær at komme udenom i den prestigefyldte kåring.

Luis Suarez fik en sløv start i Barcelona, men uruguayaneren kom i den grad efter det i løbet af efter- og foråret. Sammen med Messi og brasilianeren Neymar scorede Suarez 122 mål over alle turneringer i den forgangne sæson.

Juventus’ målmand Gianluigi Buffon fik stemmer nok til at blive nummer fire på listen, men han er altså ikke med blandt finalisterne.

Powered by Labrador CMS