Midt i kaotisk evakuering: Biltyv kører families søn brutalt ned med deres egen bil

En mand stjal familiens mulighed for at flygte og kørte bagefter deres søn ned med bilen.

Familien havde kun en time til at evakuere, efter USA’s største dæmning havde risiko for at blive oversvømmet.Foto: JIM URQUHART / SCANPIX
Foto: JIM URQUHART / SCANPIX

Udgivet Opdateret

En tyv stjal en pickup og kørte familiens søn ned med den – midt i en kaotisk evakuering. Familien havde nemlig kun en time til at forlade deres hjem.

Faren og sønnen jagtede sammen biltyven, men da sønnen prøvede at stoppe ham, blev han brutalt kørt ned. Han ligger lige nu på hospitalet med alvorlige hovedtraumer. Det skriver CBS News.

Far og søn på dramatisk biljagt

Cameron Asbury var i gang med at læsse sin fars pickup med familiens ejendele efter en evakueringsordre søndag eftermiddag. Familien havde kun en time til at forlade deres hjem, da de bor tæt på USA’s højeste dæmning i Californien, der havde risiko for at blive oversvømmet.

Mens Cameron læssede bilen, hoppede en ukendt mand ind i den og kørte væk. Cameron og hans far hoppede ind i deres anden bil og jagtede det stjålne køretøj. Da de nåede tyven, sted Cameron ud og konfronterede ham.

Cameron bad tyven om at forlade pickuppen. Hvis han gjorde det, ville de bare lade som ingenting, og ikke gå til politiet, lovede han.

Højre side af ansigtet revet af

Men Camerons forsikringer virkede ikke. I stedet for at stige ud af bilen, gassede tyven op og kørte ham over. Tyven kørte derefter væk i bilen og er stadig ikke fundet. Cameron fik alvorlige hoved- og ansigtstraumer.

– Han har store og alvorlige hovedskader… Højre side af hans ansigt er blevet revet af, siger den oprevet far.

Han var i kritisk tilstand efter flere operationer, men ifølge faren er han nu stabil. Politiet efterforsker lige nu sagen.

Familien var iblandt de 188.000 indbyggere langs floden Feather i Oroville, der fik mindre end en time til at flygte fra deres hjem søndag. Det skyldes at et overløb ved den kæmpemæssige Oroville dæmning var på kanten af et sammenbrud. Folk fik lov til at komme hjem torsdag, efter dæmningen var blevet dømt sikker.

Powered by Labrador CMS