Ministerium bekræfter: Tre danskere dræbt

Nu er der historier fremme om, at en dansker har mistet livet. Men denne oplysning har Udenrigsministeriet endnu ikke bekræftet.

Se flere billeder fra den voldsomme tragedie i Sri Lanka. KLIK VIDERE. Foto: Scanpix
Se flere billeder fra den voldsomme tragedie i Sri Lanka. KLIK VIDERE. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Tragedien synes ikke at ville tage nogen ende i Sri Lanka – og nu er mindst en dansker død, meddeler et lokalt medie, men oplysningerne er endnu ikke bekræftet. Dødstallet har passeret 207 mennesker. Det skriver den srilankanske avis Daily Mirror.

Danske myndigheder har ikke bekræftet oplysningen.

Direktøren for National Hospital, Anil Jasinghe, siger til avisen, at der er 11 dødsofre fra Danmark, Polen, USA, Kina, Japan, Pakistan, Indien, Marokko og Bangladesh.

Udenrigsministeriets Borgerservice har oplyst på Twitter, at der er forlydender om danskere blandt de sårede og dræbte i Sri Lanka.

– Vi har oplysninger fra troværdige kilder, om at der er danskere iblandt (de omkomne, red.), men vi har ikke fået det bekræftet endnu, siger centerchef ved Udenrigsministeriets Borgerservice Ib Petersen. Det var ordlyden tidligere i dag, men nu er der opdateringer i sagen.

Adskillige eksplosioner har påskedag ramt kirker og luksushoteller i Sri Lankas hovedstad, Colombo, og to andre nærliggende byer.

Powered by Labrador CMS