Mistænkt på fri fod: Knivdræbt mand fundet i en kælderskakt

To er anholdt og en tredje er efterlyst i sagen.

Sagen tager udgangspunkt i Lindegårdsvej 47. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere mandag, blev en 49-årig mand dræbt med kniv mandag aften. Vi har siden forgæves forsøgt at få svar på en række spørgsmål forbundet til historien hos Nordjyllands Politi.

Politiet har i mellemtiden udsendt en ny pressemeddelelse med information af vigtig karakter for borgere i Frederikshavn: Der er blevet anholdt to personer i sagen, mens en tredje person er på fri fod.

– Vi kender hans identitet, og vi leder efter ham. Hvis man kender til den eftersøgtes opholdssted, skal man kontakte politiet på 114 – man skal ikke selv forsøge at pågribe ham, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Manden er 40 år gammel, og man skal altså ikke gøre andet end at ringe 114, hvis man ser ham. De to andre anholdte er en mand og en kvinde på henholdsvis 57 og 38 år. Alle tre personer er fra lokalområdet.

Dræbt med kniv

Politiet modtog anmeldelse 21.21 søndag aften via 112 om knivstikkeriet. Den efterfølgende efterforskning af sagen har vist, at de to anholdte og den eftersøgte mand alle befandt sig i en lejlighed på Lindegårdsvej 47 i Frederikshavn.

– Og her bliver de så opsøgt af den nu afdøde mand på 49 år. I den forbindelse opstår der klammeri og tumult, hvorefter de løber efter den 49-årige mand ind i opgangen til Lindegårdsvej 45. Og det er her, at den 49-årige mand kort efter bliver fundet død i en kælderskakt, forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

De to anholdte vil senere mandag blive fremstillet i Grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Powered by Labrador CMS