Mistede 8-årig søn i trafikken

Pludselig lå den lille dreng på kørebanen, og bilisten kunne intet stille op

Udgivet Opdateret

Anders Hausers fik for 13 år siden et modbydeligt opkald. Hans otteårige søn, Emil, tog sine sidste skridt, da han steg ud af bussen fra skole i et forsøg på at komme hjem. 

Det fortæller han Ude og Hjemme

I dag er faren kendt for at deltage i programmet Min sindssygt sunde familie, hvor han optræder som en energifuld løber, som altid er i godt humør. 

Kunne intet gøre

Tabet af sønnen gav ham dog et helt særligt syn på ikke bare livet - men også døden, fortæller han ugebladet. 

Den eftermiddag i december blev den otteårige dreng først snittet af en bil, som sendte ham ud på kørebanen, hvorefter han blev ramt af en anden bil. 

Bilisten kunne ikke stille noget op. 

Vælger hver dag

- Jeg ville bytte alt, hvad jeg ejer, bare for at få ti minutter med Emil igen. Men det er ikke en mulighed. Når tingene er, som de er, kan jeg lige så godt få det bedste ud af det. For mig er det et valg, man tager. Hver eneste morgen vælger jeg, om jeg skal være glad eller ked af det, siger den 44-årige Anders.

I dag har han Emils navn tatoveret på sin vestre arm. Derudover har han et ønske om, at døden ikke er så stort et tabu hos voksen. 

Du kan se Min sindssygt familie på TV 2 Play.

OM PROGRAMMET

Hvad er en sund livsstil? I fem programmer følger vi fire ekstremt sunde familier, der lever vidt forskelligt. I løbet af programmerne får vi svar på, hvor fysisk og mentalt sunde familier rent faktisk er, og hvor store mængder pesticider familierne indtager gennem deres kost.

Kilde: TV 2
Powered by Labrador CMS