Mobil i brystlomme redder mand fra livsfarligt knivstik

I forbindelse med et drikkelag blev to mænd fra Korsør lørdag eftermiddag forsøgt dræbt, oplyser politiet.

En mand fra Korsør er søndag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Ifølge politiet forsøgte han lørdag eftermiddag at dræbe to pårørende med en køkkenkniv. En af mændene blev reddet, da en mobiltelefon i brystlommen stoppede kniven fra at trænge ind i hans bryst. Den anden mand blev stukket to gange i hovedet. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

Bevæbnet med en køkkenkniv gik en 49-årig mand lørdag eftermiddag til angreb på to bekendte i Korsør.

Et af ofrene blev ramt i brystet, men på mirakuløs vis slap han uskadt fra episoden.

– Stikket bliver afværget af, at han har en mobiltelefon i brystlommen. Der er et mærke i telefonens etui fra kniven, siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Omvendt lykkedes det gerningsmanden at stikke den anden mand to gange i hovedet. Et af stikkene har efterladt en stor flænge ved tindingen på højre side af hovedet.

Efterfølgende måtte det 53-årige offer en tur på hospitalet for at blive syet, men ifølge Ole Hald var han aldrig i livsfare.

Vagtchefen fortæller, at de tre mænd sammen havde befundet sig på en adresse på Møllevangen i Korsør, da der opstod en form for uenighed.

– Det får de to ofre til at forsvinde ud på gaden, men gerningsmanden følger efter, siger Ole Hald om baggrunden for overfaldet, der blev anmeldt klokken 16.22.

– Hvorfor det lige går galt, har jeg ikke forklaringen på. Men jeg kan godt tillade mig at sige, at der har været noget alkohol indblandet.

Det har tidligere været fremme, at de to stukne mænd er pårørende til overfaldsmanden. Det er ikke rigtig, omend de har relation til hinanden.

– Og den 49-årige er netop blevet fængslet i fire uger sigtet for forsøg på manddrab, siger Ole Hald til Newsbreak.dk.

Se flere billeder og nyheder på Local Eyes

/Ritzau/

 

Powered by Labrador CMS