Mor banker fireårig ihjel: Han tabte et æg på gulvet

Hun bankede sin søn bevidstløs med en kæp. Da nogen fandt den fireårige, var det for sent til at redde ham.

New Yorks politi har anholdt en ung mor for at dræbe sin lille søn.Arkivfoto: MIKE SEGAR / SCANPIX
Arkivfoto: MIKE SEGAR / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Politiet har anholdt en mor for at dræbe sin fireårige søn, der blev fundet dækket af blå mærker i deres lejlighed i Brooklyn, USA. Det skriver CBS News.

New Yorks politi fandt fireårige Zamair Coombs dækket af blå mærker og bevidstløs forleden aften, efter de havde modtaget et alarm-opkald. Han blev erklæret død på hospitalet.

Drengens mor, 26-årige Zarah Coombs, blev anholdt dagen efter. Hun er tiltalt for mord, manddrab og ulovlig besiddelse af våben. Retsmedicineren siger, at drengen døde af flere direkte slag, og har konkluderet, at hans død er et mord.

Mor kunne ikke passe tre børn

Ifølge flere kilder har Zarah Coombs fortalt politiet, at hun følte sig overvældet af at passe tre små børn. Hun sagde også, at hun bankede Zamair med en kæp, efter han tabte et æg.

Coombs kæreste, Jamari Richardson, fandt efter sigende Zamair i et hjemmelavet plastikbadekar. Han er ikke Zamairs far. Drengens biologiske far er i fængsel. Richardson har fortalt politiet, at han prøvede at redde drengen med førstehjælp og ringede til alarmcentralen. Hans to børn boede også i hjemmet.

– Først fik vi at vide, at han gled og faldt. Men da beviserne, der siger han blev slået, kom frem, ændrede det hele familiedynamikken, siger Michael Thomas, der er drengens onkel og fortsætter:

– Hvis jeg havde set noget, ville jeg helt sikkert have ringet til politiet – uanset om det er familie eller ej. Jeg vil ikke bare se til, hvis et barn bliver mishandlet. Så hvis jeg havde opdaget det, hvis jeg havde haft en mistanke om at noget var galt, ville vi ikke være her nu.

Tidligere tilfælde af vold

Imens efterforskere arbejdede ved hjemmet, hvor drengen boede, husker Thomas de gode tider med sin nevø.

– Løbe og lege – I ved, lege med Spider-Man og se TV. Når han gav sin mor et kram og bare var omgivet af familie, siger Thomas.

Politiet har meddelt, at de to andre børn, der boede i hjemmet, nu er i de sociale myndigheders varetægt. Ifølge politiet har der været tre tilfælde af vold i hjemmet hos familien tidligere. Moren har derudover haft problemer med at få sit barn til lægen.

Powered by Labrador CMS