Mor efterlod med vilje små døtre til at dø i bil

De to små piger blev efterladt i deres mors bil natten over. Næste dag døde de.

Moren havde fået at vide, at hendes børn sad ude i bilen og græd, men hun var ligeglad.Foto: Kerr County Sheriff’s Office
Foto: Kerr County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

Ifølge politiet i Texas har en ung mor efterladt sine to små døtre i en bil igennem 15 timer. Selv efter hun blev gjort opmærksom på, at hun havde efterladt pigerne på et og to år i bilen, lod moderen dem være. Begge piger døde dagen efter, de blev sluppet fri af deres fangenskab. Det skriver CBS News.

Kerr Countys sherif, Rusty Hierholzer, fortæller, at den 19-årige mor var i et hjem sammen med sine venner tirsdag aften og natten over. Samtidigt var hendes to små døtre på et og to år efterladt ude i bilen fra tirsdag aften indtil omkring onsdag middag.

Vidner har fortalt politiet, at de kunne høre børnene græde udenfor og bad moderen tage dem med ind, men at hun ikke ville.

– Hun efterlod med vilje børnene i bilen, fortæller Hierholzer.

Ventede med at tage på hospitalet

Politiet gik i gang med at efterforske sagen, efter moderen og hendes 16-årige ven kom ind på et hospital med de to små piger, der var i kritisk tilstand. Moderen fortalte hospitals personalet, at alle  fire havde været ude ved en sø. De to piger havde ifølge moderen duftet til blomster ved søen, da de begge var faldet om – lige som de skulle til at hjem.

Lægerne prøvede derfor først at finde ud af, om pigerne havde spist en giftig blomst. Men politiet fandt hurtigt ud af, at pigerne var blevet efterladt i deres mors bil natten over.

– Historien passede ikke helt, fortæller Hierholzer.

Ifølge politiet tog moderen først pigerne med hjem og prøvede at give dem et bad. Hun ventede en time med at tage på hospitalet, fordi hun var bange for at blive afsløret. Begge piger døde torsdag eftermiddag.

-Det her er den værste sag om at udsætte sine børn for fare, jeg nogensinde har set i de 37 år, jeg har arbejdet hos politiet, fortæller sheriffen.

Moderen er blevet tiltalt for at efterlade sine børn og udsætte dem for fare. Men politiet har i en udtalelse oplyst, at tiltalerne måske bliver udvidet, nu hvor pigerne er døde.

Powered by Labrador CMS