Mor, far og søn forsvundet: Politiet leder fortsat

Det er småt med de gode nyheder i den mystiske sag om tre personers forsvinden.

Her efterforsker politiet sønnens hjem i Uggelhuse sydøst for Randers. Se billeder af de efterlyste ved at klikke gennem galleriet. Foto: Local eyes
Her efterforsker politiet sønnens hjem i Uggelhuse sydøst for Randers. Se billeder af de efterlyste ved at klikke gennem galleriet. Foto: Local eyes
Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi efterlyste tidligt lørdag aften tre personer, to mænd og en kvinde, der er forsvundet fra to forskellige adresser. Politiet har bedt om befolkningens hjælp til at lokalisere Kirsten og Jørgen Kragh, der er forældre til Lars Kragh. Forældrene og sønnen har adresser i henholdsvis Låsby ved Ry og Uggelhuse ved Assentoft. Politiet har i forbindelse med efterlysningen arbejdet i Lars Kraghs hus, hvilket politikommissær Jan Andersen udtalte sig om, da Newsbreak.dk sidst beskrev sagen:

– Det er fordi, vi som politi forsøger at støve alt det op, der kan hjælpe os med at finde de tre personer, fortæller Jan Andersen. For nuværende er der ikke noget, der tyder på, at der er fare til stede for nogle af de implicerede.

Borgere har henvendt sig

Siden, efterlysningen blev udsendt, har politiet modtaget en række henvendelser fra borgere, der mener at have set en eller flere af de tre personer, og eftersøgningsarbejdet har også spredt sig til de sociale medier.

Den lokale Rema 1000 i Skovby har eksempelvis opfordret folk til at bidrage til eftersøgningen, fordi vidner angiveligt har set familien i netop dette supermarked. Og selvom borgernes henvendelser endnu ikke har hjulpet politiet, er Jan Andersen dog glad for, at folk tager sig tiden til at ringe ind.

– Men de henvendelser, vi har fået, har ikke haft noget, der passede ind i efterforskningen. Men folk hjælper os ved at sige, at de har set nogen, der ligner dem, siger Jan Andersen til Newsbreak.dk.

Bilen efterlyses også

Politiets efterlysning går på de tre personer såvel som forældrenes koksgrå VW Golf, reg. nr. BG 20 671.

De tre personer er blevet efterlyst, fordi pårørende har udtrykt bekymring over for politiet. Og da det efterhånden er ved at være et stykke tid siden, at nogen har fået livstegn fra de tre personer, er det vigtigt at få dem fundet. Politiet har bare ikke meget at gå efter.

– Det ér en speciel sag, siger Jan Andersen til Newsbreak.dk.

Hvis du har set familien eller den koksgrå bil, bedes du kontakte politiet på 114.

 

 

Powered by Labrador CMS