Mor takker nabo for at skyde faren til sine børn

"Jeg vil for evigt være taknemmelig."

Han skød sin nabo. Nu bliver han hyldet som en helt.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Forleden kunne Newsbreak.dk fortælle om en mand, der var skød sin nabo, fordi han var i gang med at drukne sine to små børn i badekarret. Nu har moren været ude og takke naboen for sit heltemod. Det skriver CBS News.

De to små tvillinger er kun tre måneder gamle. Familien er meget taknemmelig over, at naboen reddede dem og deres mor og kalder ham deres skytsengel.

Ville myrde sine børn

Det var et 12-årigt familiemedlem, der løb ind til naboen efter hjælp. Naboen, Cash Freeman, har fortalt politiet, at han gik ind til sin nabo bevæbnet med en pistol. Her skød han faren to gange, fordi han holdt de små børn under vandet i badekarret. Samtidigt truede han moderen til børnene med en kniv.

Tvillingerne blev sendt på hospitalet, hvor de nu er i stabil tilstand. Naboen blev afhørt og bagefter løsladt af politiet.

Moderen, Michelle Sorrells, bor hjemme ved sin stedfar. Hun fortæller, at faren til tvillingerne, Leland Foster, tvang sig ind i hjemmet, efter parret havde været oppe og skændes.

– Han gik direkte ind i mig og jeg fløj en meter ind i huset. Bagefter skyndte han sig forbi mig og gik hen til mine børn, der lå i kravlegården, fortæller hun.

Mdeoren fortæller, at Foster prøvede at drukne børnene i badekarret. Da hun prøvede at redde dem, slog Foster hende og tog kvælertag på hende flere gange.

– Jeg kan huske, at jeg tænkte, at jeg blev nødt til at blive ved med at slå ham. Jeg blev nødt til at hjælpe mine babyer, fortæller hun.

I samme øjeblik hørte hun to skud og så, at hendes nabo havde skudt Foster.

Mor er for evigt taknemlig

Sorells stedfar, Jeremy Burris fortæller, at han er taknemlig for naboens hurtige reaktion. Han tror, at hvis naboen ikke havde handlet så hurtigt, så skulle de have holdt fire begravelser. Det var hans 12-årige barnebarn, der løb efter hjælp, noget han er stolt af.

– Jeg ønsker ikke det her for nogen. Ingen skulle være nødt til at gå igennem det her, siger Burris og fortsætter:

– Jeg er bare glad for, at mit barnebarn fandt hjalp og at vores skytsengel var vores nabo.

Politiet vil ikke tiltale naboen for noget.

– Han reddede mit og mine børns liv. Jeg vil være taknemlig for det hver eneste dag af mit liv.

Powered by Labrador CMS