Mulig pyroman løs: Politiet beder om hjælp

Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Sønderborg er i weekenden blevet ramt af en bølge af påsatte brande

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en gerningsmand, efter Sundsmarks-området i Sønderborg i weekenden er blevet ramt af en bølge af påsatte brande. Ingen er kommet til skade ved brandene, men politiet understreger i en pressemeddelelse, at det er meget vigtigt at få stoppet den mulige pyroman.

Den første brand blev påsat lørdag omkring klokken 18.50, hvor der var sat ild til noget pileflet ved indgangsdøren til et rækkehus på Hjortevej. Senere omkring klokken 20.15 samme aften blev der sat brand i en ville på Stationsvej. Her gik der ild i en udvendig kælderskakt og inde i huset.

Søndag var der så igen to påsatte brande i området. Den første anmeldelse om brand kom klokken 20.41, hvor der var sat ild til noget affald og noget Rockwool på et nedlagt fiskerøgeri på Fynsgade. Klokken 21.33 søndag aften kom der så endnu en gang en anmeldelse om brand på en villa på Stationsvej. Her var er brand i en reol i en udvendig kælderskakt.

Alle brandstederne befinder sig inden for få hundrede meter fra hinanden.

Ved branden lørdag på Stationsvej har vidner bemærket en dreng på 14-16 år i mørkt tøj i området, men det vides ikke, om han har noget med branden at gøre, oplyser politiet.

Lokalpolitiet i Sønderborg vil gerne tale med borgere, som har været i området både lørdag og søndag mellem kl. 18.00 og kl. 22.00 – også selv om de ikke har set noget mistænkeligt. Det kan være folk, der har luftet hund, gået tur, været ude at træne eller andre.

Powered by Labrador CMS