Mystisk pakke i container kaldte på det store beredskab

Newsbreak.dk har været i kontakt med virksomheden om det mærkelige fund.

Pakken med pulveret blev fundet i en container hos Blue Water Shipping i Taulov.  Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

En pakke med et ukendt pulver blev onsdag aften fundet hos Blue Water Shipping i Taulov. Politiet er derfor sendt ud til virksomheden. Alarmen fra den danske logistik- og transportvirksomhed nåede alarmcentralen 18.16.

– Man har fundet noget pulver i en pakke, lyder det kort og kontant fra Jørn Lindhardt, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Blue Water Shipping og har fået oplyst, at pakken med pulver blev fundet, da en container blev tømt. Vi har derudover fået oplyst, at der på pakken stod “poison.”

Containere fra hele verden

Containere bliver fragtet til Blue Water Shipping i Taulov fra vidt forskellige steder, og når en container først lander der, skal den tømmes for indhold, der så skal fragtes videre af en eller flere af virksomhedens 900 danske ansatte.

Newsbreak.dk er blevet informeret om, at man hos Blue Water Shipping tager sagen med ro, at man ingen grund har til at frygte, at pakken vitterligt indeholder noget fordækt, men at man i sidste ende valgte at slå alarm for at være på den sikre side.

Alarmen lød hos både politiet og brandvæsnet, og der er både betjente og folk fra Trekantbrand sendt til Blue Water Shipping i Taulov.

Container kommer formentlig fra vandsiden

Det er angiveligt en container, der er blevet sejlet til Danmark, der har vist sig at være ladet med andet og mere end det, der stod på fragtsedlen. Eksperterne blev sat på sagen for at sikre medarbejdernes sikkerhed.

Blue Water Shipping har 1500 ansatte på verdensplan. På det danske marked arbejder virksomheden primært med vejtransport.

Godt halvanden time efter, at Blue Water Shipping i Taulov fik besøg af beredskabet, blev alarmen afblæst. Der blev fundet et giftstof i containeren, men man formoder, at der var tale om insektgift.

Hvordan det endte der er for nu uvist.

Powered by Labrador CMS