Nabo “straffer” tisssende golfspiller: Blev gul i skridtet

Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En nabo til en golfbane har skal betale erstatning, efter han sprayede en tissende golfspiller i skridtet.

I september tog en fredelig golftur en dramatisk drejning, da en 62-årig golfspiller fra Aalborg fik trang til at lade vandet under en runde på banen i Sindal Golfklub. Nordjyske.dk beretter på baggrund af en retssag, at den 62-årige valgte at træde af og tisse op ad et træ nær ved golfbanen.

Det var en 53-årig mand fra Sindal langt fra tilfreds med. Han er nemlig medejer af en nabogrund til golfbanen. Han valgte at konfrontere den 62-årige for at få stoppet tisseriet.

Golfnabo: Det var et uheld

Ifølge vidneudsagn fra den 62-årige samt en anden person, der for nylig afgav forklaring ved Retten i Hjørring, gik den 53-årige mand til angreb på den tissende golfspiller med en gul spraymaling. Den 62-årige forklarede selv i retten, at han fik et drag over nakken med flad hånd, så hans kasket røg af, og at den 53-årige sprøjtede ham i skridtet med spraymalingen.

Den utilfredse golfnabo forklarede selv, at det var et uheld, at han var kommet til spraye den 62-årige gul i skridtet. Derudover afviser, at han skulle have slået.

Dommeren afgjorde, at den 53-årige skulle have en advarsel for vold og hærværk mod den 62-årige, og han skulle samtidig betale 2.600 kroner i erstatning for den spraymalede mands tøj.

 

Powered by Labrador CMS