Nambahlou er optimistisk

Nambahlou Christensen er gået videre fra to farezoner i "X Factor". Selv om det har været hårdt, glæder hun sig til endnu engang at stå på scenen på fredag

Udgivet Opdateret

Fredagens udgave af "X Factor" endte i en sand neglebider, efter at Kristoffer Lundholm og Nambahlou Christensen blev stemt i farezonen og måtte kæmpe for deres overlevelse i sangkonkurrencen.

De havde begge stået i situationen før ved tidligere liveshows.

- Jeg var selvfølgelig meget ærgerlig over, at jeg stod i farezonen igen, men jeg tænkte bare: "Så må jeg give det alt, hvad jeg har, og håbe på, at det er nok", fortæller Nambahlou Christensen om oplevelsen.

Blachman afgjorde det

Det var "X Factor"-veteranen Thomas Blachman, der skulle afgøre de to deltageres skæbne. Og efter at de begge havde sunget deres "save me-sang", blev det altså Kristoffer Lundholm, som blev sendt hjem.

- Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået en chance mere, siger Nambahlou Christensen.

Den 21-årige sangerinde fortæller, at det har været hårdt at stå i farezonen to gange.

Til trods for det er hun dog stadig ved godt mod. Adspurgt, om hun er optimistisk omkring sin optræden ved denne fredags liveshow, falder svaret prompte:

- Uanset hvad, er jeg optimistisk

- Ja, det er jeg. Jeg er faktisk meget glad for det, jeg skal synge, og jeg synes, at det er noget, som passer godt til mig, siger hun og fortsætter:

- Uanset hvad er jeg optimistisk omkring det, og jeg glæder mig også til at optræde igen, for det er virkelig fedt og et privilegium at få lov at stå på scenen.

Til daglig studerer hun audiologi på Syddansk Universitet i Odense, hvor hun også bor, når hun ikke er med i "X Factor".

Studerer til læge

Audiologi er en hørelægeuddannelse, og den kan også bruges inden for musikfaget, fortæller Nambahlou Christensen. For eksempel kan man komme ud til bands, lave deres høreapparater og bruge tid på stemmetræning, forklarer hun.

- Så kan jeg få et speciale inden for det, samtidig med at jeg laver, producerer og udgiver musik. Så jeg har en langsigtet plan om at kombinere patienthåndtering med musik. Det er det, jeg gerne vil, siger hun.

THOMAS BLACHMAN

Thomas Blachman (født 2. april 1963 på Nørrebro) er en dansk jazzmusiker, komponist og producer. Han er bedst kendt som dommer i talentkonkurrencerne Idols (2003–2004), Mentor (2013) og X Factor (2008-2009; 2011–nu), hvor han er kendt for sin nådesløse behandling af deltagerne. I X Factor 2014 og 2018 vandt han med grupperne Anthony Jasmin og Place on Earth. I forbindelse med sin rolle i X Factor har han sagt: "Efterdønningerne af mit arbejde vil man først rigtig kunne iagttage om 3-400 år."

Kilde: Wikipedia

Man kan se Nambahlou Christensen og de øvrige deltagere optræde ved "X Factors" femte liveshow, der bliver sendt fredag klokken 20 på TV 2.

Ved fredagens udgave af 'X Factor' var temaet 'på klub'. Her optrådte Nambahlou Christensen med sangen 'Silverflame' af Dizzy Mizz Lizzy. (Arkivfoto).
Ved fredagens udgave af "X Factor" var temaet "på klub". Her optrådte Nambahlou Christensen med sangen "Silverflame" af Dizzy Mizz Lizzy. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS