Niårig dreng banket til døde af mors kæreste over fødselsdagskage mens mor er på arbejde

Da moren kom hjem sendte hun ambulancen væk - det kostede sønnen livet.

Drengen kom til at tage et stykke kage, han ikke måtte. Det kom til at koste ham livet.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En niårig dreng er blevet sat i håndjern og banket af sin mors kæreste på grund af et stykke fødselsdagskage, imens moren var på arbejde. Da moren kom hjem, sendte hun ambulancen, der kunne have reddet i hendes søn, hjem.

Drengens liv havde været et helvede, siden moren fik en ny kæreste, som sultede og slog ham. I ugen indtil hans død, var han lænket i op til tre timer hver dag af sin mor. Det skriver CBS News.

Mor spiller computerspil mens søn dør

Oriana Iris Garcia var på arbejde, da hendes bror satte hendes søn, Jack, i håndjern og hendes kæreste bankede den niårige dreng. Man skulle tro, at moren ville komme sin søn til undsætning, når hun kom hjem. Men det var ikke tilfældet. Garcia sendte derimod ambulancen væk, som hendes bror havde tilkaldt. Det kostede drengen livet.

Overfaldet skete 30. juni 2015. Garcias kæreste 32-årige Robert Leroy Wilson, beskyldte Jack for at have spist et stykke kage. Kagen skulle Wilsons toårige datter, der kom på besøg, have haft. Garcias bror, 25-årige Jacob Barajas, lænkede herefter Jack til en træstol og så passivt til, mens Wilson blev ved med at slå den grædende dreng i maven.

Til sidst fik Barajas nok og ringede efter en ambulance, men Garcia nåede at komme hjem, lige inden ambulancen ankom. Hun valgte at sende den væk. Imens drengen lå gennembanket søgte moren informationer omkring hovedskader og børnemishandling på nettet. Men hun havde også tid til at tjekke sin mail, facebook se videoer af dyr og spille computerspil.

Fire timer senere ringede Wilson efter en ny ambulance, men der var det for sent.  Jack døde på hospitalet fem dage senere uden at komme til bevidsthed.

Søn var lænket i timevis hver dag

Alle fire boede i Wilsons lejlighed i Hagerstown, Maryland. Garcia, der droppede ud af gymnasiet, flyttede familien til byen fra Californien, efter hun mødte Wilson online.

Familien flyttede nogle måneder inden, det endelige overfald. Jack nåede aldrig at komme i skole, efter de flyttede. Garcia lod ham i stedet blive hjemme sammen med Wilson, der er kok, og hendes arbejdsløse bror, mens hun arbejdede i en butik.

Anklagerne beskriver Wilson som en kontrollerende bølle, der nogle gange “sloges” med Jack. Wilson nægtede også drengen mad, hvis han fejlede en fysisk øvelse eller bankede ham med et bambussværd, hvis drengen tog mad uden tilladelse. I ugen op til sin død, var Jack lænket i håndjern op til tre timer hver dag, da Garcia prøvede at lære sønnen, at han ikke skulle stjæle.

Kæreste misbrugte eksens datter

Onsdag erkendte moren sig skyldig i børnemishandling. Hun står til at få 20 års i fængsel. Hun er den sidste af de tre til at blive dømt. Wilson erkendte sig skyldig i andengrads mord i marts og afsoner lige nu sin 30 års fængselstraf. Garcias bror venter straffen efter i september at have erkendt sig skyldig i børnemishandling.

Wilson blev i 2010 tiltalt for at have misbrugt en tidligere kærestes datter, men tiltalen blev droppet og en relateret voldsdom blev slettet i en aftale med anklageren. Derfor havde Wilson en ren straffeattest, da han mødte Garcia.

Powered by Labrador CMS