Northside hiver dansk rocklegende op af hatten

Dizzy Miss Lizzy spiller på Northside-festivallen i stedet for Sam Smith. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Dizzy Miss Lizzy ligger vejen forbi Northside-festivallen.

– Efter en masse koordinering og lidt omrokering i spilleplanen er det lykkedes at få Dizzy Mizz Lizzy til NorthSide.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelse lørdag fra den aarhusianske festival. Dizzy Miss Lizzy skal spille i stedet for Sam Smith, der har aflyst sin Northside-koncert.

– Vi havde allerede sidste år en dialog mellem bandet og Northside, der desværre ikke udmøntede sig i en koncert på grund af andre planer om koncerter i Aarhus. Men da Sam Smith for tre uger siden måtte aflyse en stor del af sin sommerturné, inklusive en koncert på NorthSide, på grund af en operation, efterlod det et hul i programmet fredag aften. Det satte os i svær situation, men heldigvis besluttede Dizzy Mizz Lizzy sig for at komme NorthSide til undsætning, skriver Northside i pressemeddelelsen.

– Vi er enormt taknemmelig over, at Dizzy Mizz Lizzy har sagt ja til at træde til med så kort varsel. Vi havde i den grad brug for et stort, populært dansk eller udenlandsk navn til at levere en fest fredag aften, og der er vel næppe et større navn dansk navn lige nu end Dizzy, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Dizzy Mizz Lizzy går på klokken 18.50 på Blue Stage fredag aften.

Northside meddelte onsdag den 27. maj, at der var få billetter tilbage, og festivallen forventer, at der bliver udsolgt i starten af juni måned.

Powered by Labrador CMS