Ny Lotto-millionær græd sammen med børnene

En østjysk pensionist har nu vundet millionen, efter hun flere år har arbejdet med Lotto i en kiosk

Udgivet Opdateret

Efter flere år med tips- og Lotto-salg endte en nu pensionerede kioskdame med at score weekendens garanti-million.

Det skriver Danske Spil.

Har spillet jævnligt

- Jeg har selv stået i en kiosk og solgt tipskuponer i mange år. Og også Lotto, da det kom til senere. Og jeg har set alle de lykkelige mennesker gennem årene, når de har vundet. Og jeg har selv været lykkelig for at se dem vinde, fortæller kvinden, som igennem årene jævnligt har overvejet, om det snart var hendes tur til at få besøg af lykkens gudinde.

Har før vundet småbeløb

- Jo, selvfølgelig tænker man da, at det må det snart være, men jeg har nu kun vundet 40, 50, 60 kroner. Min mand havde engang 12 rigtige i tips, dengang det var det højeste. Men der var vist mange, der også havde det, for han vandt ikke særligt meget, griner hun.

Indtil altså her for nyligt, hvor det pludselig var hendes PLUS-abonnement, der blev udtrukket som den heldige vinder af 1.000.000 i Lottos ekstratrækning, Millionærchancen.

Flere tal på telefonen

- Jeg så på min telefon og troede først, at der stod, at jeg havde vundet 1.000 kroner, og det var da også en slags penge. Men så var der flere tal, og jeg kunne slet ikke forstå det. Jeg tror faktisk ikke, at det rigtigt er gået op for mig endnu, fortæller hun og fortsætter:

Sad og græd

- Jeg ringede til mine børn og fortalte det og det endte med, at vi sad og græd alle sammen.

- Ja. Det ser ud til, tålmodighed lønner sig – selv om der godt lige kan gå 15-20 år, lyder konklusionen fra hende

Powered by Labrador CMS