Nyslået millionær har pludselig fået luft

Bare fordi man er fornuftig behøver man jo ikke være kedelig! En vestsjællandsk mand i 40’erne vinder 1.000.000 i Lotto og har pludselig råd til både låne-afdrag og ekstra luksus til hverdag og fest.

Udgivet Opdateret

- Hvis man flotter sig lidt ekstra, så løber pengene altså hurtigt

Sådan siger en vestsjællandsk mand midt i 40’erne, som for nyligt var så heldig at vinde 1.000.000 skattefrie kroner, da han havde spillet Lotto via sin mobiltelefon.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Særligt utrukket

Hans kupon blev udtrukket i ekstratrækningen Millionærchancen, og så stod der pludselig en million på kontoen – og hvad gør man så?

- Jeg gik totalt i praktisk mode for at finde ud af, hvordan vi kunne få mest muligt ud af gevinsten. For hvis man ikke passer på, så klatter man dem jo bare væk, siger han.

Luft i budgettet

Det ’mest praktiske’, som manden kunne komme frem til, var at bruge en stor sum på at afbetale på gælden, hvilket helt konkret betyder, at manden og hans kone nu har 7.000 kroners ekstra luft i budgettet til tant og fjas, hver eneste måned.

Derudover, så blev der også lige råd til lidt – eller meget – ekstra luksus på en charterferie sydpå. Ferien, en ’kærestetur’ med konen, var allerede booket og betalt, før gevinsten kom i hus.

Købte nye solbriller

- Med gevinsten så kunne vi rigtigt flotte os dernede. Den fik lige lidt ekstra på det hele. Vi kørte lidt mere taxa, vi fik opgraderet vores all inclusive, så der også var ekstra roomservice, og så blev det nogle lidt dyrere solbriller, jeg købte. Du ved, ikke dem der, man køber af en mand, nede på stranden, men nogle ordentlige nogen. Det var lækkert, fortæller han.

- Vi har jo stadig lidt ekstra på bufferen. Jeg har efterladt 100.000 kroner på bufferkontoen. Så kan vi gå og klatte det væk. Man skal jo også kunne mærke det, når man har vundet en million,  slutter han.

Powered by Labrador CMS