Obamas datter stalket: Sindssyg vil giftes med hende

En stalker forfulgte hende ind på hendes arbejde for at fri til hende.

Det blev så slemt at Secret Service til sidst kontaktede politiet.Foto: KEVIN LAMARQUE / SCANPIX
Foto: KEVIN LAMARQUE / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Obamas datter stalket? Jep, en psyskisk ustabil mand fra Brooklyn har stalket og chikaneret Obamas ældste datter Malia Obama. Secret Service har flere gange stoppet manden, der blandt andet har forfulgt den 18-årige ind på hendes arbejde for at fri til hende. Det var så slemt, at han nu er blevet sendt til en psykiatrisk evaluering. Det skriver CBS New York.

Den 18. april anmeldte Secret Service til politiet, at Malia Obama flere gange var blevet stalket og chikaneret af en mand fra Brooklyn. Indtil da havde den tidligere præsidents sikkerhedsagenter selv prøvet at håndtere situationen.

Forsøgte at bryde ind i Det Hvide Hus

Ifølge Secret Service tog en 30-årig mand den 10. april op til fjerde etage på det kontor, hvor Malia arbejder som praktikant. Her satte han et skilt i vinduet og råbte flere gange efter hende for at spørge hende, om hun ville gifte sig med ham.

To Secret Service-agenter, der er en del af Barack Obamas sikkerhedshold, bad ham om at gå.

Men det var ikke nok, for to dage efter, den 12. april, fulgte den 30-årige efter Malia ud af et andet kontor, hvor hun også arbejder som praktikant. Endnu en gang blev han stoppet af Secret Service. Agenterne genkendte den 30-årige som den samme mand, der tidligere har prøvet at komme ind i Det Hvide Hus flere gange.

Obamas datter vil arbejde med film

Dagen efter tog Secret Service derfor ud til den 30-åriges lejlighed for at snakke med ham. Her bedømte agenterne ham til at være følelsesmæssigt forstyrret, og han blev derfor sendt på et hospital for få foretaget psykisk evaluering.

Ingen af de tidligere hændelser af stalking er blevet anmeldt til politiet før i tirsdags. Den 30-årige er ikke blevet tiltalt, men politiet overvejer at tiltale ham for chikane og stalking.

Ifølge CBS News blev Obamas datter student fra Sidwell Friends gymnasium, der er et privat gymnasium i Washington DC, sidste sommer og har lige nu et sabbatår inden universitet. Det forventes at hun ansøger om at komme på Harvard fra efteråret.

Lige nu arbejder hun som praktikant for Harvey Weinstein i New York, mens familien stadig er i Washington DC. Weinstein er en kendt filmproducer og medstifter af Miramax, der blandt andet står bag film som Pulp Fiction.

Powered by Labrador CMS