Omar Marzouk vil ikke mere

Nu leder den 49-årige komiker efter noget andet

Udgivet Opdateret

Citathistorie: Boliga

Det er ikke mere end et par år siden, at komiker Omar Marzouk sammen med sin daværende hustru Christine Gjerulff købte en funkisvilla på Frederiksberg.

Men nu kan selv samme hus blive dit; hjemmet i den mondæne københavnerkommune er nemlig netop til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Købt i 2020

Huset ligger på Grøndalsvej i udkanten af Frederiksberg og har 113 kvadratmeter bolig, en kælder på lige så mange kvadratmeter, seks værelser og en stor have ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Bjørn & Byskov, der har boligen til salg.

Da Krig, Terror og andre sjove ting-komikeren sammen med Gjerulff købte huset tilbage i december 2020 gav de lige præcis ti millioner kroner for det. I dag - 26 måneder senere - lyder prisen på 10,8 millioner kroner.

Landets dyreste

Det er ikke første gang, at Marzouk har begået sig på boligmarkedet på Frederiksberg. Før han købte huset på Grøndalsvej, solgte han nemlig i efteråret 2020 et andet hus i liebhaverkommunen for 13,8 millioner kroner.

Frederiksberg er da også den absolut dyreste kommune at købe – og dermed også sælge - hus i i hele landet ifølge Boliga.dk.

Svimlende pris

Den plads blev cementeret af en gennemsnitlig kvadratmeterpris på svimlende 104.000 kroner, som var det husene blev solgt for i kommunen sidste år - landsgennemsnittet ligger til sammenligning på knap 18.400 kroner pr. kvadratmeter.

Omar Marzouk har en lang komikerkarriere bag sig på både tv og med one-man-shows; senest med comedytouren Afdanskningsbal i 2020.

Se villaen her

Omar Marzouk har sat sin villa til salg og vil nu noget andet.
Omar Marzouk har sat sin villa til salg og vil nu noget andet.
Powered by Labrador CMS