Overraskende: Hash-laboratorium fundet på Lego-grund

Medarbejdere fandt dusinvis af hashplanter i en forladt hytte.

Medarbejderne fik sig noget af en overraskelse, da de fandt en hel hashproduktion.Foto: Facebook
Foto: Facebook

Udgivet Opdateret

Legoland har fundet en hashproduktion i en hytte lige udenfor parken. Det skriver BBC.

En hashgård er blevet fundet i en forladt hytte, der ligger på Legolands ejendom i Windsor England. Hashplanterne blev fundet ved et rutinetjek af personale mandag.

Medarbejderne ledte efter asbest i bygningerne, der ligger omkring parken. I stedet fandt de noget helt andet. For i en af hytterne blev fundet 50 hashplanter. Ifølge Daily Mail blev der også fundet vandingsudstyr.

Adgang gennem dronningens jord

Hytten ligger ikke i selve parken, men på parkens grund. Hytten er ikke tilgængelig for gæster, men man kan komme til hytten igennem et andet stykke land, der bliver ejet af dronning Elizabeth.

– Efter et tjek kan vi bekræfte, at der er fundet ulovlige stoffer i en forladt hytte udenfor parken, siger en talsmand for Legoland i Windsor og fortsætter:

– Bygningen er utilgængelig for offentligheden. Men det lader til, at man kan få adgang til den gennem et stykke jord ejet af kongehuset. Vi har kontaktet politiet, og vil blive ved med at hjælpe med efterforskningen.

To mænd er blevet anholdt, efter de 50 planter er blevet fundet: En 40-årig fra Windsor og en 34-årig fra Burnham. Begge er anholdt på mistanke for at producere hash.

Thames Valley politi er lige nu i gang med at efterforske gerningsstedet samt udstyret fundet i forbindelse med produktionen.

Powered by Labrador CMS