Parteret rocker-lig blev transporteret i Ikea-poser

Politiets efterforskning har nu ledt det til at tro, at liget af en dræbt og parteret 25-årig rocker blev transporteret i de kendte blå Ikea-poser.

Liget blev fragtet bort i Ikea-poser som denne. Foto: Politi
Udgivet Opdateret

Efter det makabre ligfund i Vestskoven i Albertslund på den københavnske vestegn efterlyser det lokale politi nu hjælp fra borgere, der måske har bemærket noget mistænkeligt flere steder.

Det sker efter en 25-årig rocker fra klubben Satudarah blev fundet dræbt og parteret i nærheden af nogle søer i skoven. To mænd er fængslet og mistænkt for at have slået ham ihjel.

Nu har efterforskningen i sagen, der ligeledes dækker over frihedsberøvelse og tortur, ledt politiet til at tro, at det parterede lig blev transporteret i de velkendte blå Ikea-poser væk fra en lejlighed i Hedeparken i Ballerup, hvor drabet på den 25-årige og mishandlingen af en anden skal være fundet sted. ^

– Ud fra efterforskningen kan vi fastslå at der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget. Derfor hører vi gerne fra borgere der kan have set noget i den forbindelse, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse onsdag.

Set noget?

Af samme årsag beder politiet nu om hjælp i opklaringen af den brutale drabssag. Særligt bedes borgere, der har set mistænkelig adfærd med blå Ikea-poser inden for den seneste uge, henvende sig til Københavns Vestegns Politi.

Det kan være i nærheden af Hedeparken 179 i Ballerup eller ved skoven på Orchidevej i Albertslund.

Politiet oplyser, at det især leder efter personer, der kan have set personer, der har båret tunge Ikea-poser på en mistænkelig måde eller på usædvanlige tidspunkter af døgnet.

Ved du noget, kan politiet kontaktes på telefon nummer 43 86 14 48.

Formodes dræbt

I en tidligere pressemeddelelse fra vestegnens politi blev det bekræftet af vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, at ligfundet behandles som en drabssag.

Som det tidligere blev bekræftet over for Newsbreak.dk tirsdag morgen, blev der, mens politiet bag store afspærringer eftersøgte Vestskoven, holdt et grundlovsforhør i Retten i Glostrup, hvor to personer stod sigtet for drab og medvirken hertil. Politiet oplyser nu, at det – ganske som forventet – er i relation til netop sagen om den dødfundne, men også til den påståede indespærring og mishandling af de to personer. Dette skal i sagens natur være foregået inden, det 25-årige rockermedlem blev dræbt.

– Vi efterforsker sagen som drab og i den forbindelse søger vi vidner, der inden for den sidste uge, har set mistænkelig aktivitet i området omkring Orchidevej i Albertslund og omkring Hedeparken 179 i Ballerup, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i pressemeddelelsen.

De to sigtede blev begge varetægtsfængslet for dobbeltlukkede døre.

Kampklædte betjente

Sagen tog sin begyndelse, da kampklædte betjente rykkede talstærkt ud til Hedeparken i Ballerup klokken tre mandag morgen, hvilket senere blev bekræftet af politiet i en særdeles kortfattet pressemeddelelse. Her fremgik det, at sagen drejer sig om en sag om mulig frihedsberøvelse og mishandling af en yngre mand fra det kriminelle miljø på Vestegnen.

Det, som politiet oprindeligt ikke skrev, er, at der ud over den mishandlede også var mistanke om, at indespærringen gjaldt mere end én person, der i øvrigt blev sluppet fri og selv henvendte sig på skadestuen. Angiveligt skulle den anden person – 25-årige Kevin Andersen – være blevet dræbt og smidt væk, og det er liget af ham, som politiet har bekræftet at have fundet. Hans pårørende er underrettet om den tragiske udvikling.

Satudarah er en rockerklub stiftet i Holland i 1990.

Powered by Labrador CMS