Politi: – Vær obs på mand der inviterer børn ind i sin bil

Politiet beder forældre være opmærksomme på en mand i en sort bil, der inviterer børn ind i den. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Efter flere tilfælde, hvor en mand har inviteret små piger ind i sin bil, opfordrer politiet nu forældre til at være opmærksomme.

– Vær opmærksomme på sagen.

Sådan lyder opfordringen fra Syd- og Sønderjyllands Politi, efter det to gange torsdag skete, at en cirka 50-årig mand forsøgte at lokke piger ind i sin bil.

Begge tilfælde er sket i byen Sommersted.

Tal med jeres børn

I det første tilfælde – klokken 14.15 på Storegade ved tankstationen – blev en otteårig pige kontaktet af manden, der rullede vinduet ned i sin sorte personbil og ville give pigen en is på tanken.

Anden gang – klokken 17.00 ved skaterpladsen på Ingeniørvej – blev en løbehjulskørende pige på 12 år kontaktet af en mand – også i en sort bil – der spurgte, om hun ville med hjem.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer forældre til at være opmærksomme på sagen og i øvrigt stille og roligt tale med deres børn om, at de ikke bør tage mod gaver fra fremmede voksne, følge med dem eller stå ind i en fremmed bil.

Efterlysning

Politiet vil selvsagt gerne finde manden, og derfor kan eventuelle vidner – eller manden selv – henvende sig på telefonnummer 114.

Manden beskrives således:
Ca. 50 år gammel,
Mørk i huden
Talte dansk uden dialekt
Kort mørkt hår med synlige tindinger og grå hår i siden
Mørkt kort trimmet skæg,
Iført lys ternet skjorte med rød krave.

Powered by Labrador CMS