Politibetjent dræber sin forlovede en dag inden brylluppet

27-årige Alexandra blev stukket ned af sin forlovede dagen inden deres bryllup.

Marek Barnik stak brutalt sin forlovede ned dagen inden deres bryllup.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

“Om en uge er vi ikke dig og mig, men os.” Kun få dage efter dette rørende Facebookopslag af Alexandra Olznauerova, blev hun brutalt myrdet af manden, hun netop viste sin kærlighed i opslaget, nemlig sin forlovede. Det skriver det engelske medie Mirror.

27-årige Marek Barnik, er tiltalt for at havde stukket sin forlovede Alexandra til døde dagen inden deres bryllup over et skænderi om den store dag. Barnik brændte og begravede efterfølgende Alexandras lig.

Meldte sin forlovede savnet

De blev eftersigende uvenner, efter at Alexandra påstod, at Barnik havde ladt hende klare alle forberedelserne til brylluppet. Barnik stak angiveligt  sin forlovede tre gange bagfra i deres hjem i Slovakiet. Herefter pakkede han liget ind i et gulvtæppe og tog det med ud i en skov, hvor han satte ild til det og begravede det.

Politiets talsmand, Ivan Netik siger til Mirror, at Barnik selv meldte sin forlovede savnet.

– Han var en ung betjent, som ikke havde haft nogle problemer endnu og kun havde fået positive vurderinger fra sine overordnede, tilføjer Netik.

“De virkede lykkelige”

Politibetjente, der var involveret i eftersøgningen af Alexandra, lagde mærke til at Barnik humpede. Selv forklarede han, at han havde slået sig, da han steg ud af sin bil. Men så fandt betjente spor af Alexandras blod i lejligheden, og en kniv samt tøj gennemblødt af blod nær den lokale flod.

Chokerede naboer og venner fortæller, at parret har været sammen i flere år og virkede lykkelige.

– Jeg har tårer i øjnene, når jeg tænker på det, siger en nabo, der ikke ville nævnes ved navn, og fortsætter:

– De var et almindeligt ungt par, og intet virkede til at være galt med dem.

Powered by Labrador CMS