Politiet belejrer Black Army klubhus

En rocker er indlagt på hospitalet med et skudsår. Der er kampklædte betjente på gaden i Odense.

Der er en hel del politibetjente på arbejde i Odense lørdag aften, efter at en rocker er blevet skudt ned. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

Tidligere lørdag aften blev en HA-rocker skudt ned i et drive-by skyderi ved en tankstation i Odense.

Rockeren befandt sig på tankstationen med en række andre HA-medlemmer, da tre biler kom kørende forbi tankstationen omkring klokken 18.09.

– De afgav en del skud fra bilerne, og et af dem ramte en HA-rocker i benet, fortalte Hans Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi, til Newsbreak.dk tidligere på aftenen.

Politiet har efterfølgende i en pressemeddelelse meddelt, at der blev afgivet to-tre skud.

Efterfølgende samlede der sig flere rockere på stedet, herunder et ukendt antal fra en udenlandsk HA-afdeling, fra Potsdam i Tyskland.

Mens den pågældende nedskudte mand er blevet bragt på skadestuen for at blive behandlet for det overfladesår, han fik af at blive skudt ned, så er der en hel del betjente på gaden i Odense. Det fortæller Fyens.dk.

Se indslag fra døgnets begivenheder hos Localeyes.dk.

Ifølge politiet var mændene i bilen af anden etnisk oprindelse af dansk, og det ligger fint i tråd med de oplysninger, Fyens.dk er kommet frem til.

Der befinder sig nemlig en hel del politibetjente foran Black Armys klubhus i Odense. Der er tale om kampklædte politifolk med hjelme og store skydevåben.

Der går også Black Army tilhængere rundt i området. De er maskeret med hætter.

Samtidig er Nyborgvej, hvor skyderiet fandt sted, stadig afspærret. Fyns Politi dirigerer trafikken, da der er fundet spor i området.

 

Powered by Labrador CMS