Politiet efterlyser røveridømt rocker

Nordjyllands Politi efterlyser en Bandidos-rocker, der er forsvundet, efter han sidste tirsdag blev løsladt efter grundlovsforhør. Han er tidligere dømt for bankrøveri.

Udgivet Opdateret

Han var egentlig løsladt efter et grundlovsforhør, den tidligere bankrøveri-dømte Bandidos-rocker Micki Allan Bæk Hansen, men så omstødte landsretten kendelsen fra byretten i Aalborg, og nu skal han altså i fængsel alligevel. Problemet er bare, at politiet ikke ved, hvor han er henne.

– Han blev løsladt efter grundlovsforhør ved byretten i Aalborg sidste tirsdag (den 15., red.), men så blev kendelsen ændret i landsretten efter anklagerens kære en uge senere, fortæller Carsten Corfitzen, politikommissær, ved Nordjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Dømt for bankrøveri

Det 38-årige medlem af rockerklubben Bandidos er tidligere dømt for bankrøveri. Den 22. februar 2012 begik han – sammen med to øvrige mænd – ifølge dommen bankrøveri mod en Nordea-filial i den nordjyske by Hals. Den da 34-årige blev ifølge Nordjyske.dk fældet, fordi hans DNA fremgik af et cigaretskod og en taske efterladt på trappen til en bagdør. Landsretten fandt det dog ikke bevist, at han var en af de to mænd, der var inde i selve banken.

Det faktum gør dog ikke, at man skal frygte den nu 38-årige rocker, der er blevet varetægtsfængslet i fire uger for omfattende indbrud og lignende kriminalitet. Det fortæller politikommisæren:

– Det er ikke vores vurdering, at han er farlig, men hvis man ser ham, eller ved, hvor han er, så skal man ringe til Nordjyllands Politi, fortæller Corfitzen.

Powered by Labrador CMS