Politiet frygter at Gunni har begået selvmord

Borgere i Ugerløse opfordres til at holde øje med selvmordstruet mand, der forsvandt fra sit hjem ved Asnæs tidligere på ugen.

Udgivet Opdateret

Politiet har endnu ikke fundet Gunni Bjarne Ottosen, og nu frygter Midt- og Vestsjællands Politi, at Gunni kan have taget livet af sig selv.

– Vi ved, at han har haft sin mobiltelefon med sig, og den er gået ind på en mast i Ugerløse syd for Holbæk. Det gjorde den tirsdag aften, men vi har siden ikke hørt noget livstegn fra ham, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig Midt- og Vestsjællands Politi.

Kig ekstra godt efter i området

Carsten Andersen opfordrer derfor lokalbefolkningen i og omkring Ugerløse til at kigge efter Gunni Bjarne Ottosen.

– Der er jo noget, der tyder på, at han har været dernede tirsdag aften, og vi opfordrer folk til at kigge sig lidt omkring efter ham i udhuse og lignende steder for at se, om han eventuelt skulle være der, siger Carsten Andersen.

Ring 114 med oplysninger

Gunni Bjarne Ottosen er 63 år gammel. Han har lyst, kort og tyndt hår, er 180-185 centimeter høj, og han var mandag iført grå jakke, sorte bukser, sorte kondisko og muligvis sine briller.

Midt- og Vestsjællands Politi vil rigtig gerne høre fra folk, der kan have set Gunni, og borgere opfordres til at kontakte politiet på 114 med oplysninger.

Powered by Labrador CMS