Politiet i nødråb: Ring ikke til os – vi ved godt der ligger en død mand

Et "lig" i en indkørsel har gjort politiets telefoner rødglødende.

Den døde “mand” i indkørslen. Foto: Greeneville County Sheriffs Department/Facebook
Den døde “mand” i indkørslen. Foto: Greeneville County Sheriffs Department/Facebook
Udgivet Opdateret

– Der er en fyr, der ligger i sin indkørsel med to store blodige håndtryk på siden af huset. Det ser ud til, at han er død – jeg ved det ikke, jeg stoppede ikke, jeg var lige på vej til arbejde.

Et opkald med netop den ordlyd modtog det lokale politi i Greene County i den amerikanske stat Tennessee for ganske nylig, og det er blot en af rigtig mange anmeldelser om det såkaldte “lig” i indkørslen på Chuckey Pike i byen Greeneville, skriver WJHL.

Fra Chuckey Drive indløber anmeldelser i hobetal om et lig i en indkørsel. Foto: Google Maps
Fra Chuckey Drive indløber anmeldelser i hobetal om et lig i en indkørsel. Foto: Google Maps

Faktisk er der indløbet så mange anmeldelser, at politiet har set sig nødsaget til at komme med en opfordring på sin Facebook-profil: Ring ikke til os angående den døde mand.

Inden da havde politiet dog banket på døren hos Joseph Lovergine, beboer i det pågældende hus, af frygt for, at der er sket ham noget.

– Jeg sagde tak til dem for omsorgen, men jeg har det helt fint, fortæller han WJHL.

Af med støvlen

Årsagen er, at manden i indkørslen slet ikke er Lovergine eller i øvrigt død. Det er nemlig blot en bunke papir med tøj på, som husets ejer har lagt frem. Blod og blodsprøjt er i øvrigt heller ikke ægte.

Som politiet naturligvis bør, rykkede betjente ud til adressen ved de første anmeldelser, og allerede efter få øjeblikke stod det klart, at der ikke var tale om et ægte lig. Betjentene hev endda en støvle af “manden” for at være helt sikre på, at der vitterlig ikke lå et lig i indkørslen.

På Facebook skriver politiet så som forklaring på, hvorfor de ikke gider have flere anmeldelser:

“Sig i stedet tillykke til husejeren med en flot halloween-opstilling”.

Det er nemlig præcis, hvad det er. En udstilling til halloween. Lovergine og hans familie fortæller det amerikanske medie, at de elsker netop den højtid, er ude i ret god tid, og at der er meget mere i støbeskeen.

Powered by Labrador CMS