Politiet søger vidner til yngre mands drab

En yngre mand er tirsdag dræbt i Kalundborg. To andre er hårdt såret.

Udgivet Opdateret

En yngre mand blev tirsdag dræbt af skud ud for et Meny-supermarked på Nørre Allé i Kalundborg.

Yderligere to andre mænd blev også ramt ved episoden. De er hastet på hospitalet i kritisk tilstand.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken 18.12, og er fortsat massivt til stede i området. Her er der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser, der forventes at ville vare natten igennem.

Vagtchef Boye Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyste omkring klokken 19.30 til Newsbgreak.dk, at der endnu ingen anholdt var i sagen. Kort før klokken 22 er dette stadig status.

Søger vidner

Kort tid efter skuddrabet modtog politiet, klokken 18.26 en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg.

Politiet søger nu vidner, der kan have viden om sagen:

“Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom vi naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan ringes ind på tlf. 114,” skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand.

Politiet forventer ikke at kunne give yderligere oplysninger i sagen før tidligst onsdag formiddag.

Midt- og Vestsjællands Politi vil onsdag være til stede i området med den mobile politistation fra kl. 10.00.

Powered by Labrador CMS