Populære telefoner har alvorlig fejl

Samsungs Galaxy S10 og Galaxy Note 10 har en fejl, der gør at alle kan få adgang til telefonerne ved hjælp af fingeraftryk.

To modeller af Samsung telefoner har en alvorlig fejl. Alle kan nemlig få adgang til telefonerne på trods af teknologi med fingeraftryk. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det nye teknologi er helt sikkert smart.

Med teknologier som Face ID og fingeraftryk, mener nogle brugere, at det er blevet nemmere at bruge telefonen til alt muligt eksempelvis betalinger.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men der sker sommetider fejl. Og det har Samsung måttet indse med deres nyeste modeller.

Det skriver CNBC.

Kan åbnes af alle

Selv om metoden med fingeraftryk skulle sørge for, at der ikke er andre, end den telefonen tilhører, der kan åbne den, så er det ikke helt gældende for Samsung Galaxy 10 og Galaxy Note 10.

Faktisk kan alle åbne de telefoner med deres fingeraftryk.

Fejlen blev opdaget af et par fra Storbritannien, hvor manden uden problemer kunne åbne sin hustrus telefon ved hjælp af fingeraftryk.

Undersøger fejlen

Samsung er blevet bekendt med fejlen.

– Vi er i gang med at undersøge problemet og vil implementere software opdatering snart, har en talsperson fra firmaet udtalt.

De opfordrer endvidere Samsung-brugere til at kontakte firmaet, hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp til opdateringen.

For tidligt på markedet

Det er ikke første gang, der har været problemer med Samsungs telefoner.

Faktisk taler problemet med fingeraftryk ind i en tese om, at Samsung har en tendens til at sende deres telefoner på markedet, før de reelt er færdige.

I 2016 blev Galaxy Note 7 trukket tilbage, fordi dens batteri var skyld i flere brande.

Mens Galaxy Fold i år blev forsinket, fordi flere brugere havde taget kontakt til firmaet, efter telefonen knækkede midtover.

Powered by Labrador CMS