Prinsesse Marie besøger 3SkiEvent

På lørdag kommer der kongeligt besøg til Aarhus. Foto: Wikipedia.
Udgivet Opdateret

På lørdag kommer der kongeligt besøg til Aarhus, når Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie som protektor for Danmarks Skiforbund gæster Smilets by og 3SkiEvent 2014.

Der bliver tale om fornemt besøg, når 3SkiEvent 2014 finder sted lørdag den 4. oktober i Aarhus. Prinsesse Marie har i sin egenskab af protektor for Danmarks Skiforbund nemlig meldt sin ankomst til begivenheden, hvor de danske ski-entusiaster sammen markerer starten på den kommende skisæson.

Prinsesse Marie ankommer til 3SkiEvent 2014 klokken 11.45. Det officielle program byder overordnet på en tur rundt til aktiviteterne på Bispetorv, hvor der i dagens anledning er opført en stor skibakke med 70 tons sne transporteret til Aarhus fra det østrigske skisportssted Sölden i Tirol.

På det første stop på rundturen vil Prinsessen blive præsenteret for Danmarks Skiforbunds Skileg-koncept, som er et koncept designet til at kunne give danske børn en god første oplevelse med skiløb – uanset hvor meget sne, der er til rådighed.

Herefter fortsættes der over til den store skibakke, hvor der afsat tid til en snak med nogle af de frivillige og skiinstruktører fra Hobro Skiklub, der i dagens anledning varetager den gratis skiudlejning, der gør det muligt, at alle besøgende kan prøve en tur på bakken.

Skisporten har i de seneste år blevet udvidet med en række nye discipliner i form af freestyle på ski og snowboard. Prinsesse Marie vil kort blive introduceret til disse discipliner ved skibakken, inden Hendes Kongelige Højhed klokken 12.30 står for den officielle overrækkelse af Danmarks Skiforbunds to fornemste hædersbevisninger, nemlig ’Årets Skiløber’ og ’Årets Sportspris’.

Powered by Labrador CMS