Pro-golfspiller død midt i turnering

Den malaysiske golfspiller Arie Irawan er søndag fundet død. Han blev 28 år.

Arie Irawan lå som nummer 1366 på verdensranglisten, hvor hans bedste placering i karrieren var 294. Foto: Mohd Rasfan/AFP
Udgivet Opdateret

En professionel golfspiller, der aktuelt var i Kina for at deltage i PGA tour-turneringen i Sanya, blev fundet død på sit hotelværelse søndag lokal tid.

Det er siden bekræftet, at der er tale om den 28-årige malaysiske golfspiller Arie Irawan. Det skriver PGA Touren selv på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at han tilsyneladende er død af naturlige årsager.

Af hensyn til de pårørende og i respekt for Irawan er den sidste og afsluttende runde af turneringen i Sanya blevet aflyst. Irawan havde akkurat ikke kvalificeret sig til finalerunden.

“PGA Touren og den kinesiske golf union begræder tabet af et af vores medlemmer og sender dybfølte kondolencer til Aries kone Marina og hans forældre Ahmad og Jeny. Når noget af denne kaliber sker i golf-verdenen, sørger vi alle sammen”, står det i den officielle meddelelse fra PGA Tour.

Endnu er den retsmedicinske erklæring ikke klar, så det er fortsat uvist, præcis hvad den kun 28-årige golfspiller er død af.

Trevor Sluman fra USA lå nummer et efter de første 54 huller.

Powered by Labrador CMS