Ramasjang indtager Legoland

Flora Ofeila går på scenen med MGP-vinderen Du Du Du. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND for anden gang inviterer til Ramasjangdag for fuld udblæsning

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND for anden gang inviterer til Ramasjangdag for fuld udblæsning. Når eventpladsen åbner kl. 12.00 vil en række af Danmarks allerbedste børneentertainere gå på scenen for at give parkens mindste gæster en oplevelse udover det sædvanlige.

– Jeg er glad og stolt over, at vi igen i år kan præsentere en kanon fed Ramasjangdag spækket med alle børnenes favoritter fra tv-stationerne DR Ultra og Ramasjang. Alle stjernerne er kendte for at levere forrygende shows, så børnene kan godt glæde sig til at møde deres helte fra tv helt tæt på, siger eventchef Claus Pedersen fra LEGOLAND.

Udover stjernerne fra DR Ramasjang, er der koncert med 9-årige Flora Ofelia, der vandt årets MGP. Efter sejren har Flora Ofelia været gennem et topprofessionelt coaching-forløb for at forbedre og finpudse sit sangtalent, så hun er mere end klar til at optræde med sin vindersang ”Du, Du, Du”.

Underholdning til alle

Årets Ramasjangdag i LEGOLAND byder på underholdning for enhver smag. Motor Mille giver den gas på scenen med sin boomblaster og seje dansetrin, mens Onkel Reje fortæller sørøverhistorier på sin egen gakkede måde.

Musikeren Kalle synger om de mange provinsbyer, han har besøgt på sin musikalske Danmarksturne, mens Kristian helt sikkert får brug for hjælp til at få opklaret mysterier i sin underjordiske hule. Verdens bedste Hr. Skæg jonglerer med ord og bogstaver, som kan få både små og store i godt humør.

– Vi forvandler hele eventpladsen til en stor gang ramasjang, hvor det blandt andet er muligt at komme på cirkusskole for at blive linedanser eller jonglør for en dag, ligesom der vil være klovneshow og masser af spilopper. De kendte LEGOLAND karakterer vil også kigge forbi og lave seje trylletricks og ballondyr til børnene, så der bliver virkelig gang i løjerne, siger Claus Pedersen.

Dagens program

Klokken 12.00: Pladsen åbner

Klokken 12.30: MGP Vinder 2015: Flora Ofelia

Klokken 13.30: Motor Mille

Klokken 14.30: Onkel Reje

Klokken 15.45: Kristian & Ramasjang Mysteriet

Klokken 17.00: Kalles Danmarks Tour

Klokken 18.00: Hr. Skæg

Pladsen lukker klokken 19.00

 

Powered by Labrador CMS