Reaktion laver demonstration mod SIAD

Reaktion er klar til demonstration mandag den 13. april. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Mandag den 13. april vil Reaktion i Kolding demonstrere mod SIAD, som har anmeldt en demonstration

Mandag den 13. april vil der være demonstranter på gaden i Kolding. Først anmeldte SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark) en demonstration. SIAD henvender sig til “bekymrede borgere, som vil vise deres modstand mod islam”.

Det har fået Reaktion til at arrangere en moddemonstration, der vil foregå samtidigt.

– Vi maner til sammenhold og siger, at vi skal stå sammen på tværs af etnicitet, kultur, seksuel orientering og tro. Kolding er en by for os alle – hvor respekt for forskelligheder, tolerance og mangfoldighed, skal være i højsædet. Derfor demonstrerer vi imod SIADs trampen rundt i Koldings gader – De skal ikke have lov til at udnytte angrebet på Østerbro til at sprede mere had og få større opbakning, skriver arrangørerne på Facebook.

Ind til videre er over 500 mennesker tilmeldt demonstrationen, der foregår på Axeltorv.

– Vi mødes på Akseltorv klokken 17:00. Undervejs vil der være talere, musik og god, antiracistisk stemning. Inviter din lokale kioskejer, placer din bedstemor på christiania-cyklen og tag din bedste ven under armen og smilet på læben, så ses vi til en mangfoldig mandag. Husk at invitere dine venner og dele eventen, skriver Reaktionen på event-siden.

Se eventen her.

Powered by Labrador CMS