Redder forlovede fra kidnapning: Så bliver han anholdt

En heltegerning fik smidt ham i fængsel.

To maskerede mænd prøvede at kidnappe Jeremiah Morins forlovede. Det slap de ikke godt fra.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Da Jeremiah Morin så to maskerede kidnappere prøve at trække hans forlovede med sig fra deres fælles hjem i Texas, tøvede han ikke. Han fandt sin pistol og skød efter dem. Det skriver Dallas News.

Kidnapperne løb væk og Mongomery County politi anholdte en mand kort efter: Morin.

Mor kom hjem med små børn

Myndighederne tiltalte den 35-årige for at have affyret sin pistol på en dumdristig måde uden at tænke på, om uskyldige ville blive ramt.

Betjentene nægtede ikke, at en forfærdelig forbrydelse var blevet forhindret. De mente også, at mændene havde taget strips med for at binde Angela Estrada, der lige var kommet hjem med sine to børn på henholdsvis fire år og ni måneder.

Naboerne kunne også fortælle om, at en af mændene havde armene omkring Estradas hoved, mens han trak hende væk.

Par anmeldte ikke kidnappere

Sherifkontoret har i en pressemeddelelse skrevet, at Morin og Estrada ikke samarbejdede under efterforskningen.

– Offeret og Morin nægtede at anmelde hændelsen, står der i meddelelsen som fortsætter:

– Derudover blev offeret og Morin vrede på naboerne, fordi de havde kontakte politiet angående skyderiet. Det skal også siges, at hverken offeret eller Morin kontaktede politiet omkring hændelsen.

Politiet hjalp ikke

Myndighederne efterforskede i huset og beslaglagde to pistoler sammen med en overvågningsvideo af hændelsen. Ingen af de omkringliggende huse blev ramt af skuddene.

Ifølge Morin, ville han og Estrada ikke samarbejde med politiet, fordi betjentene behandlede dem dårligt.

– Hvorfor skulle jeg samarbejde, når de kommer ind i mit hus, ikke spørger om de mistænkte, men er uhøflige og bander af os, siger Morin.

Morin afviste også sherifkontorets anklage om, at han er medlem af banden Tango Blast. Han siger, at han har forandret sig, siden han blev fængslet på grund af stoffer for et årti siden.

Bange for kidnapperne

Morin blev løsladt fra fængslet, da en dommer ikke fandt nogen grund til hans anholdelse og afviste sagen. Han og Estrada er bange for at kidnapperne kommer tilbage. De siger, at det hele har været meget stressende.

– Det er en ydmygende, fordi selv vores naboer sagde: “Hvorfor anholder de ham, når han reddede hendes liv?” Fortæller Estrada.

Powered by Labrador CMS