Renault Clio: Stort prisfald og markant privatleasingtilbud

Renault Clio – en af bestsellerne i Danmark – bliver nu endnu mere attraktiv.
Udgivet Opdateret

Renault Clio – en af bestsellerne i Danmark – bliver nu endnu mere attraktiv. Og det uanset om man køber eller privatleaser.

Renault Clio har ligget som en fast spiller i top ti statistikken siden den blev introduceret sidste år. Men markedet udvikler sig og Renault ønsker fortsat at være med i toppen. Derfor introduceres nu to stærke tilbud. Clio Authentique, der indtil nu har den kostet 138.400 kroner, sænkes nu til 118.900 kroner.

En nedsættelse på i alt 19.500 kroner på indgangsversionen, der har 75 hk benzinmotor og fem døre.

Der er også rabat at hente, hvis man ønsker den bedre udstyrede Formula Edition eller den højest udstyrede version Dynamic. Finansierer man gennem Renaults, sparer man 6000 kroner. Det betyder, at en Renault Clio TCe Formula Edition 90 hk benzin falder fra 149.900 kroner til 143.900 kroner.

Men også på privatleasingmarkedet er der gode takter. Renault Clio med 75 hk diesel i Formula Edition, der koster 159.900 kroner, hvis man vælger at købe den, kan i stedet leases for 2495 kroner om måneden. Og det med en udbetaling på blot 2495 kr. Og leasingperioden er, til forskel fra mange andre, ikke 36 måneder, men blot 24 måneder.

– Clio er en stor succes for os, og det ønsker vi naturligvis, at den skal fortsætte med at være. Derfor lancerer vi nu både en prisnedsættelse og et rigtig godt privatleasingtilbud, siger direktør i Renault Danmark, Henrik Bang.

Powered by Labrador CMS