Rocker anholdt for drabsforsøg

Det var her – på Lyngager 12 i Brøndby – at politiet i september slog til mod rockerklubben. Nu er endnu en person anholdt for medvirken til drabsforsøg. Foto: Google Streetview
Udgivet Opdateret

En 30-årig mand med relation til rockerklubben No Surrender er torsdag blevet anholdt. Han er sigtet for medvirken i drabsforsøg på to tyrkere i et opgør om hashmarkedet i hovedstaden.

Efter at være efterlyst siden august, har politiet nu anholdt en 30-årig mand, der har relation til rockerklubben No Surrender fra Brøndby.

Manden er sigtet for medvirken til drabsforsøg mod to tyrkere i august.

Den 17. august blev to de stukket gentagende gange med kniv i, hvad politiet kalder et opgør om hashmarkedet.

Flere anholdelser

Umiddelbart efter knivstikkeriet blev fire personer anholdt og varetægtsfængslet, men politiet var overbevist om, at der var flere gerningsmænd. I September udførte vestegnens politi derfor en aktion mod rockerklubben, der hedder District 26, og dennes klubhus i Brøndby. Her blev yderligere fire anholdt med relation til drabsforsøget.

– Vi leder altså forsat efter de to sidste navngivne personer. Jeg er dog fortrøstningsfuld i forhold at finder dem og det er også vigtigt at understrege at sagen her ikke bunder i bandekonflikt, sagde vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra København Vestegns Politi dengang i en pressemeddelelse.

En af de personer er nu fundet og anholdt.


Powered by Labrador CMS