Rød bil i vand til hjulkapslerne efter drama

Politiet søger vidner til dramatisk episode.

Køreturen sluttede i vand til hjulkapslerne. Foto: Presse-fotos.dk.
Køreturen sluttede i vand til hjulkapslerne. Foto: Presse-fotos.dk.
Udgivet Opdateret

Føreren af en rød VW Golf blev anholdt, efter at flere patruljevogne forsøgte at få ham til at standse sin kørsel ved Damhussøen sent mandag eftermiddag. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

Det hele startede, da betjente i en patruljevogn valgte at bringe den røde VW Golf til standsning omkring 16.54. Føreren af bilen ville dog ikke standse, og det førte til en biljagt, der ikke tog alt for lang tid, men som kan have været et dramatisk skue.

I forbindelse med jagten stødte flere patruljevogne til, og til sidst var der to til tre patruljevogne med til forsøget på at få den røde bil stoppet.

– Han kørte blandt andet over for rødt, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Thomas Christensen, til Newsbreak.dk.

Våd afslutning

Den røde bil og de forfølgende politibiler kørte rundt i villakvarterer, indkapslet af Roskildevej, Tornvej, Rødovre Parkvej og så Damhussøen. Jagten sluttede da føreren af bilen, ved relativt lav fart, kørte i Harrestrup Å. Her blev føreren af bilen anholdt. Han er en 41-årig mand, og historien melder for nu intet om, hvorfor han ikke ville stoppe for politiet.

Hos politiet håber man, at offentligheden kan hjælpe med at få sat manden fast for den kørsel, der foregik, fra han nægtede at standse, og til vandet standsede ham.

– Vi vil gerne i forbindelse med folk, der har undveget ham eller har været ved at blive kørt ned. Det kan være, man har mistet et sidespejl, siger Thomas Christensen.

Han kan ikke fortælle præcist, hvorfor politiet forsøgte at stoppe manden til at starte med, men han forklarer, at der kan være et væld af grunde til, at politiet stopper dig.

– Vi laver ofte rutinemæssige standsninger af køretøjer, siger han.

Hvis man har oplevet eftersættelsen, og har man været i nærkontakt med den røde bil, kan politiet kontaktes på 114.

Powered by Labrador CMS