Røde Kors-butik udsat for tyveri: -Så usselt

Det årlige modeshow viste en flot minkpels, men under 24 timer efter var den stjålet.

Det er denne pels, der er blevet stjålet. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Røde Kors Ringsted
Det er denne pels, der er blevet stjålet. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Røde Kors Ringsted
Udgivet Opdateret

Hos Røde Kors i Ringsted afholdte man tirsdag aften det årlige modeshow, hvor cirka 100 mennesker havde købt billet for at støtte det gode formål.

En af de absolutte højdepunkter på modeshowet var en fin minkpels, som var blevet værdisat til 1.500 kroner, men i nypris ville koste omkring 20.000 kroner, vurderer formanden hos Røde Kors i Ringsted, Carl Boisen Thøgersen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men den opsigtsvækkende pels fik ikke lov at blive længe i butikken. Allerede dagen efter modeshowet stod det nemlig klar, at en langfingret ‘kunde’ ved højlysdag havde stjålet pelsen fra butikken.

– Der bliver af og til stjålet småting fra os, men det her er en meget dyr ting for os. Det er meget grelt. Vi havde lige vist den frem, forklarer Carl Boisen Thøgersen til Newsbreak.dk.

Går ud over børnene

Røde Kors i Ringsted har politianmeldt sagen, men formanden dirrer af raseri ovenpå tyveriet.

– Det, der irriterer mig mest, er, at dem der stjæler, de gør det fra dem, der er mest i nød, siger den lokale Røde Kors-formand og fortsætter.

– Vi kan ikke få det erstattet. Det er så usselt at stjæle.

Røde Kors i Ringsted bruger blandt andet de indtjente penge på at hjælpe børn i Ringsted, så de kan komme gratis på en sommerferielejr.

– Det er jo en flot gave, som vi fik i pelsen, forklarer Carl Boisen Thøgersen.

Håber politiet kan hjælpe

Sagen er blevet meldt til politiet. Og til alt held, så havde Røde Kors-butikken nået at tage billeder af pelsen, da man havde afholdt modeshowet. Derfor kan politiet eller opmærksomme borgere måske nemmere finde den stjålne pels – det er i hvert fald håbet.

– Det er jo en speciel og markant pels, så dem der går med den vil nok blive genkendt. Hvis der er nogle, der ser noget, så må de hellere end gerne kontakte politiet.

Hvis nogle har set minkpelsen fra genbrugsbutikken på Sjællandsgade 2, så kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS