Roskilde Festival melder om rekord

Der er ikke flere billetter til hele Roskilde Festival og kun en begrænset mængde endagsbilletter tilbage.

Udgivet Opdateret

Roskilde Festival har udsolgt af billetter til hele festivalen – de såkaldte partoutbilletter – oplyser festivalen. Det er det hurtigste billetsalg i festivalens historie.

Dermed er 80.000 billetter til at deltage på hele festivalen blevet solgt. Hidtil var festivalens rekord for hurtigste salg i 1996. Her var der udsolgt fra 29. april.

Roskilde Festival har i 2020 navne som Taylor Swift, Thomas Helmig og Kendrick Lemar som sine hovednavne.

– Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt til Roskilde Festival – og endda rekordhurtigt forud for nummer 50, siger talskvinde for festivalen Christina Bilde i en pressemeddelelse.

– 80.000 deltagere har valgt den fulde oplevelse med musik, kunst, aktivisme og fællesskab gennem otte dage til, og det betyder, at vi efter al forventning kan donere et millionbeløb til gode formål efter festivalen.

Der er stadig nogle få endagsbilletter tilbage til festivalen.

Pas på dette

Som det ofte er med udsolgte begivenheder, vil der være svindlere, der forsøger at udnytte det. Roskilde Festival er ingen undtagelse, og det får festivalen til selv at advare mod uofficielle salgssteder som for eksempel Viagogo.

“Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo – og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige”, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Det anbefales, at man i stedet bruger den officielle venteliste.

Powered by Labrador CMS