Røver skyder ansat med strømpistol – det kom han til at fortryde

En bevæbnet røver måtte tage benene på nakken, da han fik bank med en kost af en butiksansat.

Udgivet Opdateret

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi efterlyser en mand for noget, der endte i et røveriforsøg. Og et noget mere bizart af slagsen.

Tirsdag omkring klokken 11.30 kommer den maskerede røver ind i Letkøb på Eskilstrup Vestergade i Eskilstrup på Falster. Røveren havde medbragt en strømpistol, som ikke blot var tiltænkt som en trussel. Da han ikke med det samme få de penge, han råber på, skyder han den kvindelige ansatte i ballen med strømpistolen. Det skulle vise sig at være en rigtig dårlig ide.

– Hun var lige i gang med at feje omkring disken, siger Letkøbs ejer, Jørgen Jacobsen, til Newsbreak.dk.

Skyder med strømpistol

Hun svinger resolut kosten mod røveren, der bruger strømpistolen igen. Men heller ikke det er nok til hverken at få penge i røverens lomme eller den ansatte ned med nakken.

– Hun tæsker ham, siger Jørgen Jacobsen.

Den svingende kost i den ansattes hænder får til gengæld røveren til at tage benene på sin nakke og styrte ud af butikken.

– Han kommer klokken halv tolv. Han kan ikke have været professionel, siger Jørgen Jacobsen.

Ifølge ejeren lader det til, at politiet så småt er ved at komme en opklaring nærmere. Alligevel vil Syd- og Sønderjyllands Politi gerne høre fra vidner, der har set noget omkring butikken på Eskilstrup Vestergade tirsdag omkring klokken 11.30 tirsdag middag.

Røveren beskrives ifølge Folketidende.dk som: 15-20 år, 170 centimeter høj, almindelig af bygning og med lyst hår og lys hud. Han talte dansk.

Han var iført en grå arbejdsjakke, og han havde foruden strømpistolen også en rygsæk.

Det er ifølge Folketidende.dk ikke første gang, at der er røveri mod Letkøb i Eskilstrup.

Ikke første gang

En lørdag aften i marts 2015 begik to mænd et røveri samme sted. De truede en ekspedient med et oversavet jagtgevær. Trods massiv omtale, blandt andet i tv-programmet “Station 2”, lykkedes det ikke at finde de to røvere.

– Det er heller ikke sikkert, at der er en sammenhæng, har Carsten Olsen fra lokalpolitiet i Nykøbing, udtalt til Folketidende.dk.

Den ansatte, der tog kosten i egen hånd, har det ifølge ejeren ‘helt fint’.

Powered by Labrador CMS