Royale tvillinger regerer nu med hård hånd

Newspaq
Udgivet Opdateret

Fyrstinde Charlene af Monaco fortæller for første gang om sine nyfødte tvillinger.

I en uge har fyrsteparret i Monaco været i ekstra lykkelige omstændigheder.

Den 11. december blev de nemlig forældre til tvillingerne Gabriella Therese Marie og Jacques Honoré Rainier.

Fyrstinde Charlene taler nu for første gang ud om det at blive mor. Det sker i et interview med det franske magasin Paris Match.

– Jeg var lykkelig over at høre deres første gråd, og jeg var naturligvis overvældet af følelser. Hvert et sekund siden har været magisk. Jeg glæder mig til at tilbringe tid sammen med dem og se dem vokse. Det har ændret mit liv for altid, siger hun til magasinet.

I interviewet afslører fyrstinde Charlene desuden, at tvillingerne blev født 15 dage for tidligt ved kejsersnit. Alt forløber dog, som det skal.

– Jeg er en smule træt, men vi har det alle tre godt. De små vokser hver dag og tager på i vægt, siger hun.

Fyrstinden er fortsat indlagt på hospitalet, hvor hun nedkom, og hvornår, hun og tvillingerne kan blive udskrevet, er helt og holdent op til tvillingerne.

– Alt afhænger nu af deres fremskridt og lægernes vurdering. Jeg ved endnu ikke, hvornår vi kan komme hjem, men jeg håber, at det kan blive inden jul. Men nu er det jo dem, der bestemmer, siger Charlene.

Sydafrikanske Charlene er 36 år og tidligere OL-svømmer. Hendes 20 år ældre mand, fyrst Albert II af Monaco, er søn af filmstjernen Grace Kelly og fyrst Rainier, der døde i 2005, hvorefter Albert tog over. Parret giftede sig i 2011.

De nyfødte tvillinger vil blive vist frem for offentligheden den 7. januar.

Newspaq

Powered by Labrador CMS