Rune i stor finale

Holger Rune viste stor moral og slog Jannik Sinner efter et skidt første sæt

Udgivet Opdateret

Holger Rune er klar til sin anden finale i en Masters 1000-turnering, der rangerer lige under de fire grand slam-turneringer.

Det står klart, efter den snart 20-årige dansker lørdag aften slog Jannik Sinner 1-6, 7-5, 7-5 i Monte Carlo, hvor de fleste holdt med italieneren.

Kampen var afbrudt omkring tre kvarter på grund af regn ved 3-0 til danskeren i andet sæt, netop som Rune var ved at svare igen på et skidt første sæt.

Stor moral

Han holdt dog fokus, viste stor moral og slog verdens nummer otte. Rune er selv nummer ni.

I søndagens finale venter russiske Andrey Rublev, der tidligere lørdag slog Runes doublemakker i Monte Carlo, amerikaneren Taylor Fritz, i tre sæt efter en kamp, der var afbrudt to timer på grund af regn.

Står 1-1 i indbyrdes opgør

Vinder Rune søndag, vil det være hans anden Masters 1000-titel, efter at han i november vandt Paris Masters.

Holger Rune Blå bog

Fulde navn: Holger Vitus Nødskov Rune

Født 29. april 2003

188 cm

Blev professionel i 2020

Debut som 14-årig på det danske landshold

Opvokset i Gentofte og startede tenniskarrieren i Hellerup Idrætsklub (HIK)

Indbyrdes står det 1-1 mellem Rune og Rublev, der senest vandt i fem sæt over danskeren ved Australian Open, efter at Rune missede to matchbolde.

Søndagens finale mod russiske Andrey Rublev er Runes anden i en Masters 1000-turnering. I november vandt den unge dansker Paris Masters.
Søndagens finale mod russiske Andrey Rublev er Runes anden i en Masters 1000-turnering. I november vandt den unge dansker Paris Masters.
Powered by Labrador CMS