Så tætte er Karina Frimodt og Tina Lund

Tina Lunds datter går til dans hos Karina Frimodt, og begge hendes børn slægter forældrene på, når det gælder sportslig udfoldelse

Udgivet Opdateret

Et par skønne blondiner troppede mandag op til modeshow i København for at overvære modellerne iført tøj fra Søren Le Schmidt på catwalken.

Ses jævnlig

Tina Lund og Karina Frimodt kender hinanden vældig godt gennem tidligere deltagelse i ’Vild med Dans’, men de ses også jævnligt, fordi den 42-årige springrytters datter, syvårige Lily, er begyndt at gå til dans hos Karina.

- Hun har flair for det, og er rigtig dygtig, siger den 44-årige professionelle danser til Kendte.dk, mens stoltheden lyser ud af Tina Lund over datterens evner på et dansegulv.

Hun synes, det er sjovt

Men ikke nok med det, så slægter Lily også sin mor på, når det gælder hestesport.

Tina Lund og Karina Frimodt har ikke kun deltagelsen i ’Vild med Dans’ til fælles.
Tina Lund og Karina Frimodt har ikke kun deltagelsen i ’Vild med Dans’ til fælles.

- Hun synes, det er sjovt at ride heste, og være med mig rundt til stævner, forklarer den tidligere forsidefrue, der til daglig er ansat hos ’Riders Cup’ i Næstved.

Hestestutteriet fungerer som udgangspunktet for den dygtige springrytters deltagelse i diverse ridesport-stævner.

Når Tina Lund stopper

- Hvis der kommer en dag, hvor Lily vælger at hellige sig hestesporten 100 procent, så bliver jeg nødt til selv at stoppe, så jeg kan køre hende rundt, ligesom mine forældre gjorde det, da jeg var barn, siger Tina Lund om fremtiden.

Sportsgener

Også Tina Lunds og den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsens 12-årige søn Louis bærer præg af forældrenes sportsgener.

- Min søn har været til Vildbjerg Cup, hvor hans fodboldhold vandt. Han scorede tre mål i finalen, så det er jo sejt, sagde Tina Lund, der snart skal med en veninde nogle dage til Mykines i det græske øhav.

Powered by Labrador CMS