Sådan skal du se ud i 2017: Her er årets nye trends i plastikkirurgi

Se her hvilke kropsidealer, der bliver moderne i 2017.

Klik igennem galleriet for at se, hvilke skønhedsoperationer der vil tage 2017 med storm.Arkivfoto: SCANPIX
Klik igennem galleriet for at se, hvilke skønhedsoperationer der vil tage 2017 med storm.Arkivfoto: SCANPIX
Udgivet Opdateret

Plastikkirurgi bliver mere og mere udbredt. I 2016 var det et helt bestemt look, folk efterspurgte. Men hvad med 2017?  To plastikkirurger kommer her med deres bud ud på, hvilke skønhedsidealer, der kommer til at præge 2017.

Det er svært at kigge ind i krystalkuglen og komme med en forudsigelse af fremtiden. Men ifølge ifølge plastikkirurgerne Dan Marsh og Mo Akhavani, er det et helt bestemt udseende, folk vil efterspørge i 2017.

En stor bagdel er svær at slå

Kigger man på det sidste år, så var 2016 året, hvor blandt andet store bagdele var helt vildt populære. Trenden blev hjulpet på vej af stjerner som Jennifer Lopez, Beyoncé og Kim Kardashian, der alle er kendt for deres kurver.

Kirurger så en kæmpe efterspørgsel på balle-operationer. Og den mest populære var den såkaldte “brasilianske butt lift”. Her bruger man patients eget fedt til at forme den perfekte numse.

Ifølge TPSG (The Plastic Surgery Group) steg efterspørgslen på denne type operationer med hele 500 procent alene i sidste halvdel af 2016.

Operationen har været populær i Brasilien i årtier, men kirurgerne kan blandt andet takke kurvede stjerner for, at trenden også er kommet til vesten.

– Sydamerikanere, der udviklede den brasilianske butt lift, har brugt det i årevis. Men realitystjerner som Kardashian-klanen gør den mere mainstream, forklarer Akhavani til Daily Mail.

Et naturligt look

Trods en del af de trends, man kunne se i 2016 fortsætter, så ser det også ud, som om folk også ønsker et mere naturligt look.

– 95% af mine patienter siger, at de vil have et naturligt look, fortæller Akhavani og fortsætter:

– Det nye kropsideal er tonet og atletisk. Bare tag et kig på Instagram og se, hvor mange kvinder der lægger billeder op af sig selv, mens de træner.

Klik igennem galleriet for at se, hvordan det helt præcist er, folk gerne vil se ud i 2017.

Powered by Labrador CMS