Scoop Models: – Nøgenlokkeri af børn er dybt forkasteligt

Det anerkendte modelbureau Scoop Models er ufrivilligt blandet ind i sagen om en person, der udgiver sig for at være modelagent for at lokke unge piger til at smide tøjet.

Scoop Models’ CEO Jesper Lundquist er dybt forarget over, at en person udgiver sig for at være agent hos det anerkendte bureau for at lokke piger til at tage tøjet af. Modelfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

“Tag trøjen af”.

Sådan forsøger en modelagent, der udgiver sig for at arbejde for det anerkendte modelbureau Scoop Models, at lokke piger helt ned i 13 års-alderen til at smide tøjet på video- og taletjenesten Skype. Det forarger hos Scoop Models, der så absolut intet har med den påståede metode at gøre.

– Vi kender allerede til det. Det er meget ubehageligt, at vores navn misbruges på den måde, siger CEO hos Scoop Models, Jesper Lundquist, til Newsbreak.dk.

Ingen Sofie ansat

Newsbreak.dk har kendskab til flere piger i Brande-området, der er blevet kontaktet via mail eller Facebook af en person, der kalder sig Sofie Danielle Teilgaard og påstår at være agent hos det kendte modelbureau. Hun er bare slet ikke ansat i firmaet.

– Vi har ingen ved det navn ansat, og hele metoden er så dybt amatøragtigt, at det skriger til himlen, siger Jesper Lundquist.

Han understreger, at det er fuldkommen utænkeligt, at et bureau som Scoop Models skulle bruge Skype til auditions. Lige som en timeløn på 5000 kroner, som pigerne loves, er helt til grin.

Profilerne lukkes

Gennem firmaets advokat har Scoop Models flere gange forsøgt at få bugt med den falske agent. På den måde er personen flere gange blevet fjernet fra Facebook, lige som den er blevet det igen.

– Det er rigtig forkasteligt at udnytte unge piger på den måde, fastslår Jesper Lundquist over for Newsbreak.dk.

Bureauet har ingen idé om, hvem der står bag de falske castingprofiler, og Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at komme i kontakt med den pågældende person.

Powered by Labrador CMS