Se denne parkering: Så fik nordmand nok og gjorde dette…

Foto: Facebook.
Udgivet Opdateret

28-årig nordmand blev irriteret over en hensynsløs parkering. Så han parkerede i båsen ved siden af, så den anden bilist ikke kunne komme ind i bilen.

Kender du det? Du prøver at finde en ledig parkeringsplads og så er der en klaphat, der bruger to parkeringsbåse.

Det oplevede 28-årige Bjørnar Boldvik fra Mjøndalen i Norge. Da han ankom til sit arbejde, skulle han have parkeret sin bil. Men så var der en Land Cruiser, som holdt over spærrefladen og fyldte to parkeringsbåse.

Og her fik Bjørnar Boldvik bare nok. Han fik sin bil presset ind i parkeringsbåsen, således at føreren af land Cruiseren ville få store problemer med, at komme ind i den noget dårligt parkeret bil.

Så tog nordmanden to billeder af Land Cruiserens parkering og lagde billederne på Facebook. Det gav over 40.000 “likes” og 700 delinger. Og der var vedhæftet en tekst, hvor der stod:

– Held og lykke med at komme ind i bilen.

Bjørnar Boldvik fortryder nu, at billederne har skabt så megen røre i Norge og fået så meget opmærksomhed på internettet.

– Det er langt mere end jeg nogensinde havde drømt om. Jeg håber nu aldrig, at jeg får så mange “likes” igen og jeg har da lidt ondt af ejeren af land Cruiseren, siger Bjørnar Boldvik til den norske avis, vg.no.

Han fortryder, at han hang bilejeren ud på Facebook.

Det er ikke lykkedes vg.no at få en kommentar fra ejeren af Land Cruiseren.

Powered by Labrador CMS