Se her: Årets frækkeste julegave til ham

Overrask ham med en fræk julegave i år. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Mangler du stadig julegaven til manden i dit liv? Hvad med at give en fræk overraskelse i år – her får du tre bud

Hvis du ikke er den generte type, eller I bare skal være jer to til jul kan du overveje, om manden skal have en ekstra fræk julegave i år.

Sex-eksperten Mathilde Mackowski har fundet tre gaver fra Sinful, der nok skal sørge for varmen i vinterkulden.

Hvis du vil give din mand en virkelig lækker og maskulin gave, som han (og du selv) kan nyde, så er den vibrerende penisring, LELO Pino et rigtig godt valg.

Pino styrker hans erektion og forkæler jer begge med pirrende vibrationer, så I kan opnå endnu større nydelse sammen.

– LELO har lige lanceret Pino, men jeg er allerede overbevist om, at den vil blive meget populær. Den er flot, lækker og så er designet meget gennemtænkt. Ringen strammer tilpas meget til at give ham en god effekt og fordi den øverste del er ret bred, vil mange kvinder opleve, at de nemmere kan mærke vibrationerne. Vender I den C-formede side ud mod hende, vil en lille, indbygget luftpude give hendes klitoris blød og pirrende massage for hvert stød han giver, siger Mathilde Mackowski.

Som en ekstra lækker detalje, leveres LELO Pino i en flot og maskulin æske, der også indeholder et sæt manchetknapper og en pengeclips.

At sexlegetøj til mænd er andet og meget mere end bare hudfarvede produkter, der ligner ‘den ægte vare’, er penisvibratoren Hot Octopuss Pulse et rigtig godt eksempel på. Den er maskulin, stilren og man skal vide, hvad det er, for at gætte, hvad den skal bruges til.

Pulse kom på markedet kort før jul sidste år og den blev på rekordtid et af de allermest populære stykker sexlegetøj til mænd.

Sidst men ikke mindst er årets nyhed den realistiske “blowjob-maskine”, AutoBlow 2.

Med Autoblow 2 er det 100% manden, der er i fokus og som bliver forkælet, og derfor synes Mathilde, at dens plads blandt årets bedste, frække julegaveidéer til mænd, er velfortjent:

– Mænd har i mange år købt lækre gaver til os kvinder, når de virkelig vil forkæle os, så at give sin mand en gave med stor fokus på hans nydelse, tror jeg, han vil elske. Og så kan du også finde Autoblow 2 frem til ham, hvis han en dag virkelig har lyst, lige som du skal ud af døren og i byen med veninderne, eller hvis du en dag må kaste håndklædet i ringen, når du går ned på ham, fordi du har fået ømme kæber, siger Mathilde med et smil.

Alle Mathildes forslag til frække julegaver til ham kan findes på www.sinful.dk/jul/julegaver-til-ham.

Powered by Labrador CMS