Se Løkkes fem mål for valgkampen

Partiformand Lars Løkke Rasmussen, da partiet Venstre onsdag holdt pressemøde hos IDA i København. Venstre afholder landsmøde i Herning i weekenden. Foto: NIELS HOUGAARD/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen fremlægger på partiets landsmøde fem politiske mål før det kommende valg.

Om mindre end et år skal der afholdes folketingsvalg i Danmark, og lørdag sparker Venstre-formanden, Lars Løkke Rasmussen, partiets valgkamp i gang.

Formanden har fem mål for partiets valgkamp, som han præsenterer i sin tale til landsmødet:

* Det skal kunne betale sig at arbejde – derfor vil Venstre sænke skatten på de laveste indkomster og indføre “et moderne kontanthjælpsloft”.

* Flere private arbejdspladser – derfor skal der indføres skatte- og byrdestop for erhvervslivet.

* Danmark skal åbnes mere for udlændinge, der kan og vil, men lukkes for dem, der ikke vil. Derfor vil Venstre indføre et nyt udlændingesystem.

* Danskerne skal være trygge i hjemmet og på gaden. Derfor vil Venstre lave en tryghedspakke, som skal sikre mere synligt politi på gaderne.

* Sundhedsvæsnet skal gøres “endnu bedre”, og ingen patienter skal tvinges til at vente mere end en måned på behandling.

– Vores opgave frem til valget er at vinde danskernes opbakning til de fem mål. Det tror jeg ikke bliver svært, erklærer Løkke.

– De fleste vil være enige. Men man når ikke sit mål ved at stå stille. Man udlever ikke sin drøm, hvis man ikke skriver den ned og handler på den, når man vågner. Der skal sættes handling bag, lyder peptalken fra den tidligere statsminister til partifællerne.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS