Se video: Mary dribler i parken

Kronprinsessen både dribler, jonglerer og sparker til en fodbold i Parken i anledning af, at hun inviterer til 'Fantastiske Fodboldfester'

Udgivet Opdateret

Se kronprinsesse Mary drible i Parken i videoen herover

Sammen med DR, DBY og Østiferne inviterer Mary Fonden med selveste kronprinsessen i spidsen danskerne med til ‘Fantastiske Fodboldfester’.

For første gang rammer EM i fodbold dansk jord. Herrelandsholdet skal spille slutrundens gruppekampe mod Finland, Belgien og Rusland på hjemmebane henholdsvis lørdag den 13. juni, torsdag den 18. juni og mandag den 22. juni.

Med initiativet ’Fantastiske Fodboldfester’ vil Mary Fonden, DR og DBU med støtte fra Østifterne samle danskerne om fodbolden i lokale fællesskaber – der, hvor de bor, lyder det i en pressemeddelelse.

Det kan være i boligforeningen, på kollegiet eller på villavejen.

Mary: “Vi skal bakke op”

Og den fodboldfestivitas glæder kronprinsesse Mary sig til at være en del af.

“Inden længe skal vi stå sammen om at bakke op om vores landshold, når der skal kæmpes om guldet i Parken,” indleder kronprinsessen i en video.

I videoen kan man se hende drible, jonglere og sparke til en fodbold i Parken, som danner kulisse for Danmarks hjemmebanekampe.

Efter corona og afstand: “Jeg glæder mig”

Kronprinsessen fortæller videre:

“Efter en tid med social afstand er det lige det, som mange af os har brug for: At mødes med hinanden og være sammen om at være spændte, heppe på og hylde vores hold. Vi har alle sammen brug for at være en del af et fællesskab. Og en ting, der virkelig kan samle os, er, når vi står sammen om at heppe i rød-hvide farver.”

“Jeg håber, at festerne vil være med til at sætte skub i de fællesskaber, som har så stor betydning for os alle, og som vi gerne vil være en del af. Jeg glæder mig i hvert fald til at være med,” afslutter hun.

Se kronprinsesse Mary drible i Parken i videoen herover

Powered by Labrador CMS